.st0{fill:#FFFFFF;} .st0{fill:#FFFFFF;} .st0{fill:#FFFFFF;} .st0{fill:#FFFFFF;}

Kan je bij de Mediamarkt hometrainers kopen?

Publicatie: 02/04/2022
Laatste update: 30/01/2023

Wil je fitter worden en zoek je een fitnessapparaat om je hierbij te helpen? Het meest populaire apparaat om fit te worden is de hometrainer. Als Nederlanders ligt het fietsen ons nu eenmaal heel goed, ook als we binnen zijn. En de hometrainer is gemakkelijk in het gebruik en geschikt voor alle leeftijden.

Als je op zoek bent naar een hometrainer vraag je je misschien af of je hiervoor terecht kunt bij Mediamarkt. Die gedachte is ook niet zo vreemd, want bij deze winkel kun je lang niet alleen terecht voor audio apparatuur, tv’s en computers. 

Toch moet je voor een hometrainer ergens anders zijn. Want de Mediamarkt verkoopt geen hometrainers en is dat, voor zover wij weten, ook niet van plan. Daarom volgen hieronder enkele van de beste winkels waar je wel een hometrainer kan aanschaffen.

Online kopen of in een fysieke winkel?

Heb je al vooronderzoek gedaan en prijzen vergeleken? Weet je precies welke hometrainer jij wilt hebben? Dan is het vaak het voordeligst om je hometrainer online aan te schaffen.

Voordeel van online kopen is dat je niet de deur uit hoeft, je bestelling meestal snel thuis bezorgd krijgt (let wel op de leveringstermijn) en precies krijgt wat je wilt hebben. Nadeel is natuurlijk dat je de hometrainer niet ter plekke kunt uitproberen en vergelijken met andere hometrainers.

In een fysieke winkel kun je bovendien een verkoper om advies vragen en soms zelfs over de prijs onderhandelen. Dat kan als het bijvoorbeeld het laatste exemplaar is of als de hometrainer als model in de winkel heeft gestaan. Ook bij een lichte schade kun je vaak wat van de prijs af krijgen.

Veel online winkels hebben ook fysieke winkels en andersom hebben fysieke winkels tegenwoordig meestal ook een online bestelmogelijkheid. Bij de onderstaande winkels kun je prima een home trainer kopen:

Coolblue

Coolblue logo

Coolblue verkoopt net als Mediamarkt een hoop elektronische apparatuur. Maar ze hebben ook een hoop hometrainers in het assortiment staan van bekende merken als Tunturi, Flow Fitness en Virtufit. Coolblue is natuurlijk een van de bekendste en betrouwbaarste online winkels met goede garantievoorwaarden. Daarom is het kopen van je hometrainer bij Coolblue zeker geen slecht idee. Je kunt het hometrainer aanbod van Coolblue hier bekijken.

Fitnessapparaat.nl

fitnessapparaat.nl

Fitnessapparaat.nl is gespecialiseerd in fitnessapparaten en dus een perfecte plek om je hometrainer aan te schaffen. De webwinkel heeft een enorm groot assortiment en bij elke hometrainer staat duidelijk aangegeven wat de specificaties zijn. Ook geven ze op de website een uitgebreide uitleg over welke soort hometrainers er bestaan en waar je precies op moet letten. Je kunt het hometrainer aanbod van Fitnessapparaat.nl hier bekijken

Bol.com

Bol.com logo

Bol is eigenlijk een doorgeefluik voor heel veel kleinere online winkels. Ze leveren de apparaten dus niet zelf. Wel is er. omdat ze de hometrainers van andere winkels bij elkaar brengen, natuurlijk een heel uitgebreid assortiment. Je moet alleen geen gespecialiseerd advies verwachten van Bol. Daarvoor zul je bij de leverancier zelf moeten zijn. Je kunt het hometrainer aanbod van Bol.com hier bekijken.

Betersport.nl

Betersport.nl logo

Betersport is een webwinkel die gespecialiseerd is in sportartikelen. Ze hebben geen fysieke winkel, dus je kunt alleen online bestellen. Wel hebben ze een groot aantal hometrainers in hun assortiment, in diverse prijsklasse. En je kunt bellen met een specialist als je vragen hebt, of hulp nodig hebt bij het maken van een keuze.  Je kunt het hometrainer aanbod van Betersport hier bekijken.

Decathlon.nl

Decathlon logo

Dit is een bekende sportzaak, die ook een groot aantal fysieke winkels heeft. Het fijne hieraan is natuurlijk dat je eerst in de winkel fitnessapparatuur kan uittesten voordat je overgaat tot een aankoop. Je kunt het hometrainer aanbod van Decathlon hier bekijken.

Fitshop.nl

Fitshop.nl-min

Fitshop is een online winkel die ook fysieke winkels heeft. In Bodegraven zit bijvoorbeeld een grote showroom met magazijn. Op de website vindt je een enorm aantal hometrainers met uitgebreide uitleg. Je kunt het hometrainer aanbod van Fitshop hier bekijken.

Fitwinkel.nl

Fitwinkel.nl

Tot slot heeft Fitwinkel naast een webshop ook fysieke winkels. En er is een ruim aanbod aan hometrainers met uitvoerige beschrijvingen. Je kunt het hometrainer aanbod van Fitwinkel hier bekijken.

Aïsha Driessen


Hoi,
Ik ben Aïsha en zet graag mijn tanden in gezonde voeding. Als echte foodie reis ik graag de wereld rond, op zoek naar de lekkerste en gezondste gerechten.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}