Over Love4Fitness

Love4Fitness bestaat uit een team van experts uit verschillende domeinen. Deze experts hebben jarenlang ervaring en delen nu hun expertise via dit platform. Hieronder lijsten we de experts op die de drijvende kracht van Love4Fitness vormen.

Hoewel onze experts altijd proberen zo correct mogelijke informatie te delen, houd er rekening mee dat ook zij nog steeds mensen zijn en fouten mogelijk zijn. Heb je opmerkingen over een bepaald artikel, bedenkingen of wil je gewoon één van onze experts een berichtje sturen? Dan kan dat via het emailadres dat je onder hun naam terug kunt vinden.

Chesney Vanroy

Profielfoto Chesney

In 2023 heb ik Love4Fitness overgenomen. Samen met het Love4Fitness team tracht ik op een duidelijke en eenvoudig te begrijpen manier zoveel mogelijk kennis over fitness, gezondheid, afvallen en supplementen met jullie te delen.

Het doel van Love4Fitness is om jou te begeleiden naar een gezondere levensstijl én daardoor gelukkiger in het leven staat.

Ik ben geen arts, nutritionist of fitness coach. Maar ik lees me al jaren in over deze onderwerpen en laat me steeds bijstaan door de beste mensen in hun vakgebied.

Email: chesney@love4fitness.nl

Vervoeg jij ons team?


Een achtergrond in fitness of voeding? Gediplomeerd of met bakken ervaring? Geef ons dan zeker een seintje via het contactformulier of stuur een mailtje naar chesney@love4fitness.nl 

Tevreden met de info die je gevonden hebt op Love4Fitness? Dan zou het leuk zijn als je ons een review achterlaat op TrustPilot.