Over Love4Fitness

Love4Fitness bestaat uit een team van experts uit verschillende domeinen. Deze experts hebben jarenlang ervaring en delen nu hun expertise via dit platform. Hieronder lijsten we de experts op die de drijvende kracht van Love4Fitness vormen.

Hoewel onze experts altijd proberen zo correct mogelijke informatie te delen, houd er rekening mee dat ook zij nog steeds mensen zijn en fouten mogelijk zijn. Heb je opmerkingen over een bepaald artikel, bedenkingen of wil je gewoon één van onze experts een berichtje sturen? Dan kan dat via het emailadres dat je onder hun naam terug kunt vinden.

Aïsha Driessen

Aisha Driessen

Aïsha maakt sinds de oprichting van Love4Fitness deel uit van het expert team. Als echte foodie is ze steeds op zoek naar de leukste recepten om met jullie te delen. Als creatieve vegetariër vervangt ze steeds in elk recept vlees en vis door een volwaardig vegetarisch alternatief. Als het even kan, dan probeert ze ook zo veel als mogelijk vegan te eten.

Wanneer Aïsha niet aan het eten is, is ze hoogstwaarschijnlijk ergens in de wereld inspiratie aan het opdoen voor haar volgend recept. Ze is dan ook gebeten door reizen. Van zodra ze haar opleiding interieurontwerp heeft afgewerkt wilt ze dan ook graag een lange wereldreis maken.

Email: aisha@love4fitness.nl

Anne-Marie Jonker

Anne-Marie Jonker

Ook Anne-Marie is enorm geboeid door voeding. En dan voornamelijk gezonde voeding om haar sportprestaties een extra boost te geven. 

Als zelfstandig personal trainer helpt ze niet enkel haar cliënten het beste uit zichzelf te halen maar doet ze dat ook voor zichzelf. Een marathon in New York, een triathlon in Griekenland, ze doet het allemaal.

Naast haar sportieve beroepsleven plant Anne-Marie ook regelmatig wat "me-time" in. Van een goede roman lezen aan het strand tot een terrasje met wat vrienden, dat is wat Anne-Marie gelukkig maakt.

Email: anne-marie@love4fitness.nl

David de Wit

David de Wit

David mag dan wel de oudste zijn, zijn droge humor houdt hem jong. Als arts (master Geneeskunde aan Universiteit van Amsterdam) is David bij Love4Fitness voornamelijk verantwoordelijk voor kwaliteitscontrole. 

Naast kwaliteitscontrole kent David ook heel wat van de digitale wereld. Hij helpt dan ook regelmatig met de backend van de website.

Wanneer David niet aan het werk is, vind je hem hoogstwaarschijnlijk ergens op zijn racefiets vele kilometers aan het afleggen. Laat het weer het niet toe om buiten te gaan fietsen? Dan blijft hij lekker binnen actief bezig op zijn spinningbike.Email: david@love4fitness.nl

Sara Evers

Sara Evers

Sara is onze social media queen. Ze is bij Love4Fitness verantwoordelijk voor de social media kanalen alsook onze nieuwsbrieven. Met een achtergrond in communicatie weet ze als de beste onze content te verspreiden via al onze kanalen.

In haar vrije tijd is Sara voornamelijk bezig met de verbouwing van haar woning. Samen met haar vriend kocht ze een jaartje geleden haar eigen stek. Beiden schuwen er niet voor terug om de handen uit de mouwen te steken en de woning helemaal zelf te renoveren.

Wanneer de verbouwingen achter de rug zijn hoopt ze snel weer te kunnen gaan shoppen met vriendinnen en wat meer tijd vrij te hebben voor haar hobby als make-up artist.

Email: sara@love4fitness.nl

Ingrid Schouten

Ingrid Schouten

Ingrid is zowat de mama van het Love4Fitness team. Als oprichtster is ze voornamelijk bezig om er voor te zorgen dat alles op rolletjes verloopt. 

Laat je niet misleiden door haar beroep als zelfstandig interieurstyliste want deze straffe dame is ook nog eens énorm sportief en combineert dat met een gezin van 5.

Ingrid kan erg genieten van een weekend aan zee met haar gezin maar gaat even graag op visite bij vriendinnen om te genieten van een lekkere thee met zelfgemaakt (gezond) gebak.Email: ingrid@love4fitness.nl

Jacob Sanders

Jacob Sanders

Jacob is onze IT-man. Onze redder in nood wanneer er iets fout loopt op de website of wanneer we nieuwe functionaliteiten willen lanceren. 

Jacob heeft een erg inspirerend verhaal achter de rug. Hij is op erg korte tijd getransformeerd van junkfood en frisdrank addict naar een actieve sportman dat veel belang hecht aan mentaal welzijn. Tijdens die transformatie is hij maar liefst 40 kilogram afgevallen. Zijn inspirerend verhaal kun je hier lezen.

Wanneer Jacob geen boeken over self development aan het lezen is, vind je hem waarschijnlijk terug in de sportschool om spieren te kweken.

Email: jacob@love4fitness.nl