.st0{fill:#FFFFFF;}

Online Fitness Coaching by Love4Fitness

Auteur: Chesney
Publicatie: 16/07/2023
Laatste update: 16/07/2023

Macro's, micronutriënten, burpees, basaal metabolisme en HIIT training. Bij Love4Fitness snappen we maar al te goed dat de fitness wereld ingewikkeld kan zijn.

Je moet met zodanig veel zaken rekening houden dat je door de bomen het bos niet meer ziet.

Daarom is het online fitness coachingstraject van Love4Fitness in het leven geroepen.

Een gecertificeerde personal trainer staat je bij om het allemaal wat gemakkelijker te maken zodat jij je doelstellingen in een mum van tijd kunt behalen.

Of je nu wilt afvallen, spiermassa opbouwen of gewoon gezonder leven, op onze professionele begeleiding kun je rekenen.


Voor wie is online fitness coaching geschikt?

online personal trainer love4fitness

De online personal trainers hebben elk hun specialiteit. Afhankelijk van je persoonlijke situatie en doelstellingen, krijg je de meest geschikte coach toegewezen. 

Onze programma's zijn geschikt voor jou als je:

 • Je wilt afvallen zonder een strikt dieet dat je toch niet kunt volhouden
 • Spiermassa wilt opbouwen op een gezonde manier
 • Je conditie wilt verbeteren
 • Vet wilt omzetten in spieren om er beter uit te zien
 • Gezonder wilt leven waardoor je je energieker voelt en zowel fysiek als mentaal sterker in je schoenen staat
 • ...

Hoe gaat het in z'n werk?

stAp 1

Kennismaking en intake gesprek

We starten met een uitgebreide intake. Daarbij bekijken we je huidige situatie zoals je gewicht, huidig niveau op vlak van conditie en stel je samen met je personal trainer zowel fysieke doelen als persoonlijke doelen op. Boek hier je intake gesprek.

stAp 2

Opstellen plan

Daarna gaat je personal trainer aan de slag met het opstellen van schema's. Afhankelijk van je abonnement stellen we een voedingsschema en/of trainingsschema op. Dat schema zal tijdens je traject aangepast worden om te voldoen aan je voorkeuren en je vooruitgang.

Daarbij is er voldoende ruimte voor je eigen voorkeuren zoals:

Voedselallergieën? Lactose intolerant? Vegan? Geen probleem!
Liever thuis sporten dan in de sportschool? Geen probleem!
Drukke baan en daardoor weinig tijd? Geen probleem!
Een beperkt budget om gezonde voeding te kunnen kopen? Geen probleem!
Liever niet elke dag hoeven koken? Geen probleem!

stAp 3

Start personal coaching traject

Bij je plan, geeft je personal trainer extra uitleg en eventuele tips en tricks. Er is op regelmatige basis een contactmoment - al dan niet via een video gesprek - waarop je samen bespreekt wat goed ging en wat minder goed ging. Afhankelijk van je vooruitgang en persoonlijke voorkeur kunnen plannen dan ook gewijzigd worden.

Hoeveel kost online fitness coaching?

Basic

Focus op voeding óf sport.

€195

/maand

Wat mag je verwachten?
 • Voedingsplan òf trainingsschema
 • Toegang tot de online video's met workouts voor thuis, uitleg bij oefeningen etc.
 • 2-wekelijks contactmoment
 • Elke maand online videogesprek

Ultimate

Focus op voeding én sport met onbeperkt contact

€349

/maand

Wat mag je verwachten?
 • Persoonlijk voedingsplan én trainingsschema
 • Wekelijks videogesprek
 • Onbeperkt vragen stellen aan je personal coach

Wie zijn de personal trainers?


Love4Fitness heeft meerdere personal trainers die voor je klaar staan. Afhankelijk van je doelstellingen, wordt de meest geschikte personal trainer voor je gekozen. Zo is de ene personal trainer meer geschikt voor vrouwelijke bodybuilders en de andere voor personal training met de doelstelling om af te vallen.

Wil je de online personal training door een specifieke personal trainer? Dan kun je altijd je voorkeur meegeven en houden we daar rekening mee.


Wat anderen over ons zeggen

Ik wil graag mijn oprechte waardering geven voor het online fitness coaching programma van Love4Fitness dat ik ondertussen al enkele maanden volg. Het heeft mijn leven echt getransformeerd op zowel fysiek als mentaal vlak. Door de deskundige begeleiding van mijn online coach Dana heb ik mijn doelen weten te bereiken op het gebied van voeding en training en kan ik oprecht zeggen dat ik nu gelukkiger en gezonder in het leven sta.

- Mirella, 26

Het voedingsaspect van het programma was voor mij een eyeopener. Mijn coach Dana heeft me geholpen om bewust te worden van mijn eetgewoonten en me geleerd hoe ik een gezond en gebalanceerd voedingspatroon kan volgen zonder mij daarvoor constant te hoeven "limiteren". Geen dieet dus maar wél gezonde en lekkere voeding. Ik ben daardoor niet alleen kilo's kwijtgeraakt maar ik voel me ook energieker dan ooit tevoren. Het trainingsprogramma was uitdagend maar loont de moeite. Ik heb een trainingsroutine weten op te bouwen dat past bij mijn doelen en me steeds gemotiveerd houdt.

- Niels, 35

Wat het online coaching programma voor mij echt speciaal maakte was de persoonlijke betrokkenheid van mijn coach Dana. Ondanks dat we elkaar nooit persoonlijk hebben ontmoet, voelde ik me altijd gesteund en gemotiveerd. Dana was altijd bereikbaar om mijn vragen te beantwoorden, mij aan te moedigen en me te helpen bij alle obstakels die ik tegenkwam. De steun een aanmoediging van mijn coach waren van onschatbare waarde en hebben me geholpen om door te zetten, zelfs als het moeilijk werd. Ik kan het programma iedereen aanraden.

- Esther, 32

Veel gestelde vragen

Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

Je abonnement is maandelijks opzegbaar. Zeg je abonnement 3 werkdagen voor de eerstvolgende aanrekeningsperiode op en je zult niet langer hoeven te betalen. Zolang de periode niet is afgerond, kun je nog steeds beroep doen op je coach.

Moet ik een strikt dieet volgen bij het online coaching programma?

Nee, wij geloven niet in (strikte) diëten. Wél zijn we er van overtuigd dat als je snel resultaat wilt, je een gezonde leefstijl moet naleven. Dat betekent in eerste instantie dat bewustwording van wat je eet belangrijk is. Wanneer je bewust bent van je voeding, zul je beter kunnen inschatten wat je best wel en best niet eet.

Als leidraad geven we een voedingsplan maar dat betekent niet dat je hier nooit van mag afwijken. Het is niet de bedoeling dat je niet meer uit huis kunt gaan eten omdat je op je voeding let.

Is dit traject geschikt als ik helemaal van 0 moet beginnen?

Ja, door de persoonlijke aanpak is je huidige niveau niet van belang. We bieden begeleiding voor zowel beginners als voor meer ervaren sporters die maximaal resultaat willen halen.

Wanneer gebeurt het wekelijks contact moment?

De dag en het moment van je wekelijks contact moment hangt af van jouw persoonlijke agenda en de agenda van je personal trainer. We vinden gegarandeerd een vaste contactdag dat voor beiden goed uitkomt.

Ik probeer al lang af te vallen maar zonder resultaat. Zal dit programma wel werken?

Afvallen is niet eenvoudig. Maar met de nodige begeleiding en motivatie, zijn we er van overtuigd dat het je wel lukt. Dat betekent niet dat alles uit zichzelf zal gaan. Je eigen inzet is nog steeds nodig. Maar we helpen je tijdens het traject op alle vlakken om je de vaardigheden, schema's en feedback te geven zodat je het beste uit jezelf kunt halen.

Ik wil meer spiermassa maar kom tegen een plafond terecht. Hoe kan het programma hierbij helpen?

Een degelijk schema, met de beste krachttraining oefeningen voor jouw niveau in combinatie met de ideale coach, zal je helpen dat plafond te doorbreken. We analyseren je huidig trainingsschema en passen dit regelmatig aan, leren je de juiste techniek voor geavanceerdere oefeningen zodat je betere resultaten kunt behalen dan ooit tevoren.

Geef hieronder je gegevens in en het tijdstip waarop je best bereikbaar bent. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

0 of 350