.st0{fill:#FFFFFF;} .st0{fill:#FFFFFF;} .st0{fill:#FFFFFF;} .st0{fill:#FFFFFF;}

De Active Touch hometrainer van de Aldi: Een goede koop?

Auteur: Chesney
Publicatie: 07/04/2022
Laatste update: 23/07/2023

Ben jij nieuwsgierig naar de Active Touch hometrainer van de Aldi? Overweeg jij deze hometrainer te kopen? Dan ben je hier aan het juiste adres. In deze blog bespreken we dit type fietstrainer uitgebreid en gaan we in op de volgende zaken:

  • De functionaliteiten van de Active Touch hometrainer
  • De prijs-kwaliteitverhouding van de Active Touch hometrainer
  • Waar kun je goede Aldi aanbiedingen vinden?
  • Is er een Active Touch hometrainer app beschikbaar?

Active Touch hometrainer Aldi

Active touch hometrainer

De Active Touch hometrainer is een van de meest populaire hometrainers van de Aldi. Het is een model dat werd uitgebracht in het jaar 2020. Dit betekent niet dat Aldi dit model nooit meer gaat herintroduceren. 

Soms zie je namelijk dat oudere modellen opnieuw worden aangeboden. Houd daarom de (digitale) reclamefolder van de Aldi goed in de gaten. In deze blog lees je alles wat je dient te weten over de Active Touch hometrainer zodat jij weet of je kunt overgaan tot een aankoop of dat je beter verder kunt zoeken naar de hometrainer van je dromen.

Wat zijn de functionaliteiten van de Active Touch hometrainer?

active touch lcd-min

Simpel LCD-scherm

De Active Touch hometrainer van de Aldi beschikt over 8 verschillende weerstandniveaus die je handmatig kunt instellen. Ook zijn er hartslagsensoren waarvan je gebruik kunt maken. Dit is handig als je wilt trainen op basis van je hartslag. Deze sensoren zijn in het stuur geïntegreerd.

Het robuuste, stalen frame maakt dat dit apparaat extra stevig en degelijk is. Dit zorgt ook voor een groot maximaal gebruikersgewicht van 150 kilogram.

De helling en de hoogte van het zadel zijn verstelbaar. Daarnaast is het zadel gemaakt van comfortabel foam en het is ook ergonomisch gevormd. Daarnaast kun je gebruikmaken van de handdoek- en bidonhouder.

Wat zijn de afmetingen van de Active Touch hometrainer Aldi?

Active touch-min
  • Breedte: 54 centimeter
  • Hoogte: 144 centimeter
  • Diepte: 84 centimeter

Is er een Active Touch hometrainer app?

Ja, dit model wordt geleverd inclusief gratis applicatie. Deze applicatie biedt je verschillende video’s en programma’s voor het bijhouden van jouw unieke sportprestaties. 


Met welk besturingsprogramma werkt de Active Touch hometrainer app?

De app werkt met de volgende besturingsprogramma's: iOS en Android. 


Wat is de prijs van de Active Touch hometrainer?

De prijs van de Active Touch hometrainer bedraagt slechts € 150,-. Dit maakt dit model een van de goedkoopste hometrainers die je maar kunt vinden. Je vraagt je misschien af hoe de Aldi zulke goedkope hometrainers kan fabriceren?

Dat is simpel. Dit komt omdat zij goede afspraken maken met regionale grootleveranciers. Omdat zij de hometrainers in groten getale afnemen kunnen zij ons de meest scherpe deals aanbieden.


Wat is de prijs-kwaliteitverhouding van de Active Touch?

Prijs kwaliteit-min

De prijs-kwaliteitverhouding van de Active Touch hometrainer van de Aldi is zeer gunstig te noemen. Dit gezegd hebbende, gezien het zeer voordelige prijskaartje kun je niet het neusje van de zalm verwachten.

Onthoud dat dit duidelijk een instapmodel is. Toch zijn wij zeer onder de indruk van bepaalde functionaliteiten zoals de 8 verschillende weerstandniveaus, de mogelijkheid tot het trainen met een speciale app, het verstelbare zadel en stuur en het ingebouwde scherm.


Hoe vind je de beste aanbiedingen?

Het is slim om het (digitale) reclameboekje van de Aldi goed in de gaten te houden. Ook kun je aanbiedingen vinden op de website van de Aldi of je typt in het Google-balkje: ‘Aldi hometrainer aanbieding’. 

Soms vind je ook outlet aanbiedingen. Wanneer Aldi haar oudere modellen voor een fractie van de prijs verkoopt. Je kunt in Google typen: ‘Aldi hometrainer 2024. Wie weet heb je geluk!


Is de fietstrainer van de Aldi je geld waard?

Aldi logojpg-min

Allereerst is het goed om te weten dat je geen hoge verwachtingen van een fietstrainer of hometrainer van de Aldi moet hebben. Als jij sportschoolkwaliteit gewend bent dan kom je van een koude kermis thuis. Dit zijn geen professionele hometrainers.

Dit betekent niet dat een Aldi hometrainer je niets kan bieden. Je kunt een zeer eenvoudig, simpel fitnessapparaat verwachten. 

Een Aldi hometrainer - zoals de Active Touch hometrainer - kan prima tot zijn recht komen als je simpele work-outs wilt verrichten in het comfort van je eigen huiskamer. 

Het kan een perfect apparaat zijn om bepaalde simpele oefeningen mee te verrichten om in conditie te blijven. Wanneer je van plan bent om een aantal keer per week lichte oefeningen te doen zou dit zelfs het perfecte apparaat kunnen zijn. Voor dagelijks gebruik zouden we het echter niet aanbevelen.

Conclusie

De Active Touch hometrainer van de Aldi is een prima optie voor mensen met een laag budget die enkele keren per week lichte oefeningen willen doen. 

De prijs-kwaliteitverhouding van dit apparaat is volgens ons zeer gunstig. Dit komt door het zeer voordelige prijskaartje. Hou er rekening mee dat we spreken over een instapmodel. Verwacht dus geen uitgebreide trainingsmogelijkheden.

Met een prijskaartje van slechts € 150,- is dit een van de goedkoopste hometrainers die je maar kunt vinden. Wil je de Active Touch hometrainer aanschaffen? Dan is het slim om het (digitale) reclameboekje van de Aldi goed in het vizier te hebben om op de hoogte te worden gehouden van de laatste aanbiedingen!

Hopelijk ben je hierbij voldoende geïnformeerd over dit type hometrainer. Voor meer informatie over gelijkwaardige modellen kun je een kijkje nemen in onze blog-catalogus. Bedankt voor het lezen en we zien je graag terug bij de volgende blog!

Chesney


Ik ben Chesney. Ik loop al graag eens een halve marathon en doe graag aan krachttraining. Daarnaast lees ik mij ook heel graag in over alles wat met gezondheid te maken heeft zoals voeding & supplementen.

Bekijk alle artikels van Chesney of lees meer over deze auteur op onze teampagina.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}