Fitnessapparaten

Hier komt info over fitnessapparaten. Deze pagina is momenteel nog in opbouw. Kom later terug. Ondertussen kun je wel al onze pagina beste fitnessapparaten voor thuis bekijken.

Soorten fitnessapparaten

Hier komt info over de verschillende soorten fitnessapparaten.

Cardio toestellen

Hier komt info over cardio apparaten zoals loopbanden, crosstrainers, hometrainers, spinningfietsen ...

Kracht toestellen

Hier komt info over kracht apparaten zoals krachtstations, halters, dumbells ...

  • Krachtstations: Van een simpele bench tot uitgebreide machines waarmee je tal van spieren kunt trainen. Krachtstations hebben erg uiteenlopende functionaliteiten. 
  • Halters: Simpele gewichten voor simpele of complexe oefeningen. Verschillen in halters zitten 'm voornamelijk in de kwaliteit van de gewichten zelf en de kwaliteit van de handvaten.
  • Dumbells: Veel gebruikt bij crossfit maar ook voor niet-crossfitters is een dumbell een handig ding om in huis te hebben waarmee je heel wat oefeningen kunt doen.
  • Kettlebells: *korte uitleg over kettlebells*
  • Pull up bars: *korte uitleg over pull up bars*
  • Trilplaten: *korte uitleg over trilplaten*

Beste fitnessapparaten voor thuis

*korte inleiding over de beste fitnessapparaten voor thuisgebruik*

> Bekijk hier de beste fitnessapparaten voor thuis <

Prijzen

Hier komt een korte inleiding over de prijzen van fitnessapparaten. Er zal ook een link toegevoegd worden naar een uitgebreidere pagina over de prijzen.

Workouts

Hier komt een korte inleiding over workouts op fitnessapparaten. Er zal ook een link toegevoegd worden naar een uitgebreidere pagina over workouts.

Doelstellingen

Hier komt een stukje tekst over de doelstellingen van je workout -> afvallen, vet verbranden, conditie opbouwen, spieren kweken

Conditie opbouwen

Hier komt een stukje tekst over conditie opbouwen en een link naar een pagina met workouts als je conditie wilt opbouwen.

Afvallen

Hier komt een stukje tekst over conditie opbouwen en een link naar een pagina met workouts als je wilt afvallen. Zo kun je afvallen met een loopband maar ook met andere sporten, eventueel met de beste afslankpillen, kun je afvallen.

Spieren kweken

Hier komt een stukje tekst over conditie opbouwen en een link naar een pagina over spieren kweken. Zo kun je bijvoorbeeld je buikspieren trainen. Zowel je onderste, bovenste als schuine. Met een goed buikspierapparaat en een goed voedingsschema voor een sixpack heb je zo die platte buik waar je van droomt.