.st0{fill:#FFFFFF;} .st0{fill:#FFFFFF;} .st0{fill:#FFFFFF;} .st0{fill:#FFFFFF;}

Opvouwbare hometrainers: Onze top 6 van dit jaar

Auteur: Chesney
Publicatie: 24/02/2022
Laatste update: 23/07/2023

Wil jij een inklapbare hometrainer kopen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Wij hebben de 6 beste opvouwbare hometrainers voor je op een rijtje gezet. Ga er lekker voor zitten want we gaan gelijk beginnen!

Opvouwbare hometrainer fietsen zijn de oplossing voor mensen met weinig ruimte in hun huis. Jij wilt natuurlijk de beste variant kopen. Wij helpen je een handje en hebben onze 6 opvouwbare hometrainers voor je uitgelicht.

Geen tijd om het hele artikel door te lezen? Hieronder vind je een overzicht van onze top 6.


Model

Prijs

#1 VirtuFit iConsole opvouwbare hometrainer

#2 Tunturi Cardio Fit D20 Deskbike

VirtuFit Opvouwbare hometrainer met rugleuning-min

#3 VirtuFit Opvouwbare hometrainer

de Tunturi Star X100 hometrainer opvouwbaar-min

#4 Tunturi Star X100

de Sportstech Fitness hometrainer opklapbaar-min

#5 Sportstech Fitness

Azura opvouwbare hometrainer-min

#6 Azura M2 opvouwbare hometrainer

Waarom een opvouwbare hometrainer?

Dankzij een opvouwbare hometrainer kun jij overal en altijd trainen. Je kunt het apparaat gemakkelijk opbergen waardoor je geen last zult hebben van een opzichtig apparaat in je woonkamer.

Opvouwbare hometrainers zijn ook erg scherp geprijsd. Het zijn een van de goedkoopste fitnessapparaten die je maar kunt vinden. Je zult een zeer degelijk en duurzaam model kunnen vinden voor nog geen 200 euro!

Top 6 opvouwbare hometrainers

Welke inklapbare hometrainer het beste is hangt natuurlijk af van jouw voorkeuren en van je budget. Vandaar dat we onze 6 favoriete opvouwbare hometrainers in 3 verschillende prijscategorieën hebben verdeeld: 

  • Het lagere prijssegment
  • Het midden prijssegment
  • Het hogere prijssegment

Wij zijn ervan overtuigd dat de opvouwbare hometrainer van je dromen in ons lijstje staat. Ben je er klaar voor? Dan gaan we gelijk beginnen!

#1: VirtuFit iConsole opvouwbare hometrainer 

VirtuFit iConsole Opvouwbare Hometrainer-min

VirtuFit iConsole opvouwbare hometrainer 

Deze VirtuFit opvouwbare hometrainer met tablethouder is een geweldige keuze binnen het midden prijssegment. De Virtufit opvouwbare hometrainer HTR 2.1 beschikt over industriële kogellagers. Deze zorgen ervoor dat hij zeer vloeiend trapt. 

Dit zorgt er op zijn beurt weer voor dat de training geruisloos en comfortabel is. Het grote ergonomische zadel is zowel verticaal als horizontaal verstelbaar zodat je altijd de juiste houding kan aannemen.

De VirtuFit iConsole is bovendien erg stabiel. Je kunt te allen tijde op een veilige manier trainen. Dankzij het maximale belastbare gewicht van maar liefst 110 kg kan bijna iedereen trainen op deze inklapbare hometrainer.

Een vergelijkbaar en zeer geschikt model is de VirtuFit iBiking opvouwbare hometrainer. Neem eens een kijkje op de website van VirtuFit, daar vind je een aantal geweldige opties!

#2:Tunturi Cardio Fit D20 Deskbike

Tunturi Cardio Fit D20 Deskbike-min

Tunturi Cardio Fit D20 Deskbike

Deze opvouwbare bureaufiets kan goed door voor een hometrainer. Dit model is perfect voor de hardwerkende personen onder ons. Je kunt de Tunturi Cardio Fit gebruiken voor jouw dagelijkse cardiotraining terwijl je werkt.

Deze inklapbare fietstrainer is ergonomisch gevormd en zeer compact. De pedalen zijn zo ontworpen dat jij altijd comfortabel kunt trainen. Bovendien is deze hometrainer fiets heel licht in gewicht.

#3: VirtuFit Opvouwbare hometrainer 

VirtuFit Opvouwbare hometrainer met rugleuning-min

VirtuFit Opvouwbare hometrainer

Nog een geweldig model van VirtuFit: de opvouwbare hometrainer met rugleuning. Dit is een geweldig model voor mensen die wat extra ondersteuning tijdens hun training kunnen gebruiken. 

Deze opvouwbare hometrainer met rugleuning geeft je een goede, verantwoorde houding en is vervaardigd uit duurzame materialen. Dit resulteert in een lange levensduur. 

Deze veelzijdige hometrainer verplaats je na je training gemakkelijk van de ene ruimte naar de andere dankzij de handige transportwielen. Daarnaast is de hometrainer opklapbaar waardoor je extra ruimte kunt besparen.

#4: Tunturi Star X100

de Tunturi Star X100 hometrainer opvouwbaar-min

De Tunturi Star X100

Deze inklapbare hometrainer is speciaal ontworpen voor de gedreven thuissporter. De inklapbare hometrainer is voorzien van een erg compact formaat. Dit maakt de Tunturi opvouwbare hometrainer uitermate geschikt voor bewoners van appartementen. 

Zelfs in uitgeklapte toestand is het een zeer compact model en kun je hem overal kwijt. Deze hometrainer telt maar liefst 8 verschillende weerstandniveaus waar je uit kunt kiezen. Iedereen kan zijn hart ophalen met de Tunturi Star!Tunturi heeft nog een aantal andere prima opklapbare hometrainers in het assortiment. Bekijk gerust eens hun website of neem een kijkje op bol.com of coolblue.nl.

#5: Sportstech Fitness hometrainer 

de Sportstech Fitness hometrainer opklapbaar-min

de Sportstech Fitness hometrainer

Deze vouwfiets met comfortabel zadel is een andere geweldige optie. Dit model beschikt over transportwielen, een geïntegreerde tablethouder en polssensoren.

Het duidelijke lcd-scherm toont je de volgende gegevens: tijd, afstand, snelheid, calorieën, hartslag en het aantal kilometers. Het apparaat is zeer comfortabel en gebruiksvriendelijk.

#6: Azura M2 opvouwbare hometrainer 

Azura opvouwbare hometrainer-min

Azura opvouwbare hometrainer

Tot slot de Azura opvouwbare hometrainer. Dit model wordt geproduceerd door het bekende sportmerk Capital Sports. Wij zijn erg fan van dit type opvouwbare hometrainer, omdat je met dit apparaat altijd goed uit de voeten kunt.

En je kunt gebruikmaken van maar liefst 8 verschillende weerstandniveaus. Jong en oud; iedereen kan genieten van de Azura opvouwbare hometrainer.

Conclusie

Tot zover onze top 6 opvouwbare hometrainers. Hieronder hebben we alle modellen nog een keer onder elkaar gezet:

  1. VirtuFit iConsole Opvouwbare Hometrainer 
  2. Tunturi Cardio Fit D20 Deskbike - Tunturi opvouwbare hometrainer
  3. VirtuFit Opvouwbare Hometrainer met Rugleuning
  4. Tunturi Star X100 hometrainer opvouwbaar
  5. Sportstech Fitness hometrainer opklapbaar 
  6. Azura M2 opvouwbare hometrainer 

Wij wensen je veel succes tijdens jouw zoektocht naar de ideale opvouwbare hometrainer fiets. Voor meer informatie over opvouwbare spinningfietsen en opvouwbare hometrainers kun je een kijkje nemen op onze website.

Chesney


Ik ben Chesney. Ik loop al graag eens een halve marathon en doe graag aan krachttraining. Daarnaast lees ik mij ook heel graag in over alles wat met gezondheid te maken heeft zoals voeding & supplementen.

Bekijk alle artikels van Chesney of lees meer over deze auteur op onze teampagina.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}