.st0{fill:#FFFFFF;} .st0{fill:#FFFFFF;} .st0{fill:#FFFFFF;} .st0{fill:#FFFFFF;}

Lidl hometrainers: Zijn ze je geld waard?

Auteur: Chesney
Publicatie: 28/03/2022
Laatste update: 23/07/2023

Een hometrainer voor nog geen 200 euro? Dat is werkelijk een koopje en kan scepticisme oproepen. Daarom vroegen wij ons af: zijn de hometrainers van de Lidl je geld waard?

Een jaar naar de sportschool gaan - als je al gaat - is vaak nog duurder dan een hometrainer van de Lidl. Goedkoop is vaak duurkoop, maar dat gaat niet altijd op.

Je kunt soms hele voordelige apparaten vinden omdat deze in grote partijen worden aangeschaft. Lidl koopt vaak grote partijen hometrainers op van degelijke, Duitse fitnessfabrikanten.

Dit betekent dat je voor een voordelig prijsje een prima hometrainer in huis kunt halen. Thuis sporten wordt op deze manier voordelig. Bovendien is thuis sporten praktisch en hygiënisch. 

Maar krijg je ook waar voor je geld of koop je een kat in de zak? Daar gaan we het in deze blog uitgebreid over hebben.

Heb jij ook goede verhalen over de hometrainers van Lidl gehoord? Maar ben je bang teleurgesteld te worden vanwege het voordelige prijskaartje? We gaan het er uitgebreid over hebben middels deze blog. 

Deze blog is geschreven om jou uit de brand te helpen. Na het lezen van dit artikel weet jij precies wat je kunt verwachten van de hometrainers van de Lidl.

Welke fitnessmerken biedt de Lidl aan? 

Lidl-Logo.svg-min

En welke types, prijzen en functionaliteiten kun je verwachten? Zijn deze apparaten wel duurzaam en degelijk?

Kortom, biedt de Lidl je hometrainers van goede kwaliteit aan en krijg je waar voor je geld? Een hoop vragen én een hoop antwoorden. Je komt erachter of wij de Lidl hometrainers aanraden, of dat je beter verder kunt kijken.

We bespreken hoe het zit met de kwaliteit van de verschillende fabrikanten, de eigenschappen van bepaalde types én we gaan het hebben over de beste modellen Lidl hometrainers uit het jaar 2020 en 2021.

Ga er lekker voor zitten want we gaan het allemaal bespreken! Na het lezen van deze blog ben jij helemaal op de hoogte wat betreft de variëteit aan Lidl hometrainers.

Welke merken hometrainers biedt de Lidl aan?

De Lidl doet zaken met onder andere populaire fitnessmerken zoals:

 • Christopeit Sport
 • CRIVIT® (onderdeel van Lidl)
 • Kettler
 • Run Tec

Er zijn meer fabrikanten die zaken doen met de Lidl maar wij focussen ons op het actuele aanbod en de bekendste merken waarmee de Lidl zaken doet.

Een Christopeit Sport hometrainer kopen bij de Lidl? 

Christopeit logo-min

Je kunt met een gerust hart een hometrainer van het merk Christopeit Sport kopen bij de Lidl. Dit is een uitstekend sportmerk waar de Lidl al jarenlang zaken mee doet. 

Vele mensen gingen je voor en waren zeer tevreden met hun hometrainer. Neem eens een kijkje op het internet en lees wat reviews van Christopeit Sport hometrainers. 

Op basis van het lezen van deze reviews kun je ervan uitgaan dat Christopeit Sport hometrainers van degelijke kwaliteit zijn. 

Decennia lang staat dit Duitse bedrijf bekend om hun degelijkheid en uitmuntende prijs-kwaliteitverhouding. De hometrainers van Christopeit Sport zijn erg goedkoop en worden ook wel gezien als beste optie.

Door de jaren heen heeft Christopeit Sport hun assortiment steeds verder uitgebreid. Naast fitnessapparatuur zijn er ook tal van vrijetijdsproducten - zoals voetbaltafels - in het Christopeit Sport-assortiment gekomen.

Christopeit Sport is een vooruitstrevend sportmerk

Christopeit Sport betreedt het digitale tijdperk met zijn apparaten en implementeert dan ook app-compatibele apparaten voor thuisgebruik. Zo kun je met sommige hometrainers van Christopeit Sport contact maken met je telefoon of tablet via Bluetooth.

Straks lichten we een van Christopeit Sports’ hometrainers uit en kun je lezen wat je zoal van zo’n Lidl hometrainer kunt verwachten. Maar eerst gaan we door naar het sportmerk Crivit: 

Crivit is het sportmerk dat door Lidl zelf is gecreëerd. Zij ontwikkelen fitnessapparaten zoals hometrainers, steppers, roeiers en crossfietsen. Ook ontwikkelt Crivit fitness accessoires en sportkleding.

Omdat Crivit onderdeel van Lidl is kunnen zij Crivit hometrainers tegen de laagste bodemprijzen aanbieden. Wil je weten wat je van een gemiddelde Crivit hometrainer kunt verwachten? Lees dan verder, we lichten een van Crivits hometrainers uit.

De Lidl hometrainers van Kettler

kettler sport logo

Kettler is nog zo’n fabrikant die zaken doet met de Lidl. Het is een Duits bedrijf en dat belooft enkel hoogwaardige kwaliteit. 

Kettlers hometrainers hebben op internationaal niveau een geweldige reputatie opgebouwd in de fitnesswereld. 

Kettlers hometrainers die worden aangeboden door de Lidl hebben de beste prijs-kwaliteitverhouding die je maar kunt vinden.

Kettler hometrainers worden verkocht in meer dan 60 landen door verschillende verkopers. Omdat de Lidl op grote schaal Kettlers hometrainers inkoopt, kunnen zij je de beste prijs aanbieden.

De geschiedenis van het fitnessmerk Kettler

Kettler is opgericht in 1949  door meneer Heinz Kettler. Het familiebedrijf is vervolgens uitgegroeid tot een toonaangevend merk. 

Van racefietsen tot hometrainers tot roeimachines en ga zo maar verder… Kettler heeft zich gespecialiseerd in diverse takken binnen de sportwereld. 

Waar Kettler vooral in uitblinkt is het produceren van hoogwaardige hometrainers tegen extreem concurrerende prijzen.  

Een Kettler hometrainer kopen bij de Lidl?

Wil jij een hometrainer van Kettler kopen bij de Lidl? Dat kan, neem een kijkje in de (online) catalogus van de Lidl om te kijken of er momenteel een Kettler hometrainer wordt aangeboden.

Momenteel wordt de Kettler hometrainer Cycle M 2.0 aangeboden. Als je even verder leest kun je meer lezen over de functionaliteiten van dit type Lidl hometrainer.

Welke merken hometrainers vind je in de catalogus van de Lidl?

In de catalogus van Lidl zie je vaak hometrainers van de volgende merken voorbijkomen: Crivit, Christopeit Sport en Kettler. Wij bevelen de hometrainers van deze merken aan vanwege de zeer gunstige prijs-kwaliteitverhouding. 

Maar je kunt ook kiezen voor een Run Tec hometrainer, deze worden ook regelmatig aangeboden door Lidl. Hometrainers van het merk Run Tec bieden je uitstekende kwaliteit voor een voordelige prijs. 

Beste hometrainer van de Lidl in 2020?

Lidl Crivit-min

de Lidl Crivit hometrainer

Volgens ons kon je in 2020 het beste een Crivit hometrainer aanschaffen bij de Lidl. Dit zijn voordelige apparaten maar garanderen desalniettemin uitstekende kwaliteit. 

Crivit hometrainers zijn ideaal voor een efficiënte duurtrainingen. Wij hebben de functionaliteiten van een Crivit hometrainer voor je uitgelicht:

 • Vliegwiel: 4,5 kg
 • 8 weerstandniveaus
 • Houder voor tablet/smartphone 
 • Bindonhouder
 • Overzichtelijk lcd-display 
 • USB-aansluiting
 • Handdoekhouder
 • Poten in hoogte verstelbaar
 • Zadelhoogte en stuur zijn verstelbaar 
 • Hartslagmeting via hand-sensoren
 • Transportwielen 

Wat beloven Crivit hometrainers je zoal?

Crivit hometrainers bieden je de beste cardiotrainingen aan. Dankzij de 8 verschillende weerstandniveaus kun je altijd een training op maat creëren. 

De hometrainers van Crivit zijn zeer comfortabel en gebruiksvriendelijk. Bovendien voorziet Crivit al zijn consumenten van 2 AA-batterijen zodat je gelijk na de montage aan de bak kunt.

Beste hometrainer van de Lidl in 2021?

Volgens ons komt de Kettler hometrainer Cycle M 2.0 als beste uit de bus als beste hometrainer van Lidl in het jaar 2021. 

Deze hometrainer is zeer geschikt voor cardio-trainingen en vetverbranding. Het apparaat is zeer makkelijk in het gebruik en je kunt er vele jaren van genieten. 

Hieronder zie je een aantal van de belangrijkste functionaliteiten van de Kettler hometrainer Cycle M 2.0

 • 8 weerstandniveaus 
 • Gewicht vliegwiel: 6 kg
 • Magnetisch remsysteem 
 • Verstelbare stoel en stuur
 • Lcd-trainingscomputer 
 • Handmatige weerstand-aanpassing
 • Transportwielen

Voor wie is de Kettler Cycle M 2.0 hometrainer geschikt?

Kettler Hometrainer Cycle M 2.0-min

de Kettler Cycle M 2.0

De Kettler Cycle M 2.0 is zeer geschikt voor mensen die van fietsen houden en hun gewrichten niet willen belasten. Door de ronde bewegingen ontlast je je voet-, knie- en heupgewrichten. 

Dit maakt deze hometrainer ideaal voor revaliderende mensen. Ook is deze Lidl hometrainer geschikt voor mensen met overgewicht of lichamelijke problemen. 

Mensen die overmatige belasting van bepaalde gewricht willen vermijden kunnen hun hart ophalen dankzij deze Kettler hometrainer.

Welke Lidl hometrainers zijn het beste?

De beste hometrainers van Lidl worden gemaakt door de volgende fabrikanten: 

 • Crivit (Onderdeel van Lidl)
 • Run Tec 
 • Christopeit Sport
 • Kettler

Hieronder kun je meer lezen over de functionaliteiten van een Lidl hometrainer, de Christopeit Sport Hometrainer RS 100:

 • Hometrainer met magnetisch weerstandsysteem
 • Vliegwiel: 6 kg
 • 8 verschillende weerstandniveaus
 • Comfortabele zitting 
 • Ergonomische rugleuning 
 • Meervoudig verstelbare zitpositie
 • Belastbaarheid: max. 100 kg
 • Met antisliplaag en transportwielen

Daarnaast beschikt de Christopeit Sport Hometrainer RS 100 over een lcd-display met weergave van:

 • Trainingstijd
 • Snelheid
 • Afstand
 •  Geschatte calorieverbruik

Verkoopt de Lidl ook mini-hometrainers?

Tunturi Stoelfiets - Bewegingstrainer - Mini hometrainer-min

Een mini-hometrainer bij de Lidl kopen? Lidl heeft een groot aanbod aan fitnessapparatuur online staan. Zo nu en dan bieden ze ook mini-hometrainers aan. 

Je kunt hun huidige catalogus bekijken op de website van Lidl. Je vindt in hun catalogus ook genoeg sport en yoga-accessoires. 

Conclusie

Wij zijn ervan overtuigd dat Lidl zijn best doet om de beste kwaliteit tegen de scherpste prijzen aan te bieden. Dat is immers het hele Lidl-concept.

De merken die zij aanbieden: Run Tec, Christopeit Sport, Crivit en Kettler bieden je uitstekende kwaliteit, dat heeft elk van deze merken ons door de jaren heen bewezen. Neem maar eens een kijkje op het internet en lees wat lovende reviews.

Afsluitende woorden

Hopelijk ben je nu voldoende geïnformeerd wat betreft Lidls hometrainers. Lidl blijft trouwens groeien en past continu zijn assortiment aan dus hou vooral hun website in de gaten.

We wensen je ontzettend veel sportplezier toe en hopen dat je heel lang van je Lidl hometrainer mag genieten. Als je meer van dit soort artikelen wilt lezen kun je een kijkje nemen op onze website.

Hier vind je een hele hoop blogs, reviews en gezondheid-gerelateerde artikelen. Hopelijk steek je er wat van op!

Voor nu heel erg bedankt voor het lezen en we zien je graag terug bij een volgende blog.

Chesney


Ik ben Chesney. Ik loop al graag eens een halve marathon en doe graag aan krachttraining. Daarnaast lees ik mij ook heel graag in over alles wat met gezondheid te maken heeft zoals voeding & supplementen.

Bekijk alle artikels van Chesney of lees meer over deze auteur op onze teampagina.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}