.st0{fill:#FFFFFF;} .st0{fill:#FFFFFF;} .st0{fill:#FFFFFF;} .st0{fill:#FFFFFF;}

De 11 best verkochte hometrainers bij Coolblue

Publicatie: 21/03/2022
Laatste update: 30/01/2023

Een hometrainer zorgt ervoor dat je ten alle tijden thuis kan trainen. En zeker in corona tijd is deze mogelijkheid natuurlijk ideaal. Maar welke hometrainer kan je nu eigenlijk het beste kopen? Iets wat je kan helpen bij het krijgen van een antwoord op deze vraag is het kijken naar de beste verkochte hometrainers op Coolblue. Deze hometrainers zullen namelijk niet voor niets zo populair zijn. Precies daarom hebben wij deze lijst voor jou samengesteld. 

1. Tunturi FitCycle 50i Ergometer

Tunturi FitCycle 50i beste volgens consumentenbond coolblue

Tunturi FitCycle 50i Ergometer

De Tunturi FitCycle 50i Ergometer is de meest verkochte hometrainer op Coolblue. Je krijgt voor de prijs namelijk een hoop opties: De hometrainer beschikt over maar liefst 32 weerstandsniveaus. En via iConsole+ of Kinomap app kan je de hometrainer makkelijk verbinden, waardoor je over de hele wereld heen routes kan fietsen. 

Daarnaast heeft de hometrainer een optie om al je resultaten op te slaan. En het is een zeer geschikte keuze voor als je moet revalideren.

Uit de reviews blijkt dat de Tunturi FitCycle 50i Ergometer zeer goed beoordeeld wordt: Het model scoort namelijk een 8,9 uit meer dan 300 gebruikersreviews.

2. VirtuFit iConsole HTR 2.1 Ergometer

Virtufit Iconsole HTR 2.1-min

VirtuFit iConsole HTR 2.1 Ergometer

De VirtuFit iConsole HTR 2.1 staat op plek 2 van de best verkopende hometrainers. Deze hometrainer is perfect voor als je doelgericht wilt trainen. Dankzij de ergometer functie zie je namelijk het exacte wattage, waarmee je traint. En het apparaat beschikt over maar liefst twintig trainingsprogramma's. 

Daarnaast kan je het apparaat ook aan diverse apps koppelen, waardoor je in een digitale omgeving kan fietsen langs bijvoorbeeld het strand of door de bergen. En het is zelfs mogelijk om tegen je vrienden of vriendinnen te racen. 

Uit de reviews blijkt dat dit model zeker een aanrader is; het scoort dan ook een 8,7 uit meer dan 100 reviews.

3. Tunturi FitCycle 30 hometrainer

tunturi fitcycle 30

Tunturi FitCycle 30 hometrainer

Ben je op zoek naar een instapmodel met alleen de basisfuncties die van belang zijn? Dan is de Tunturi FitCycle 30 een van de beste keuzes. Dit model sluit namelijk de top 3 van deze lijst.Je kunt deze hometrainer al in huis halen voor onder de 200 euro. En voor deze prijs krijg je toch alles wat je nodig hebt: 8 weerstandsniveaus, een scherm die je trainingsinformatie bijhoud, een tablethouder en ook heeft het apparaat zelfs een ingebouwde hartslagmeter. Dankzij de degelijke kwaliteit voor een lage prijs wordt het model beoordeelt met een 8,1 uit ongeveer 80 reviews.

4. Tunturi FitCycle 70i hometrainer

Tunturi FitCycle 70i-min

Tunturi FitCycle 70i

De Tunturi FitCycle 70i bezet plek 4 van de meest verkochte hometrainers op Coolblue. Met dit model volg je eenvoudig interactieve en intensieve trainingen. En de lage instap en verstelbaarheid van het zadel en stuur zorgen ervoor dat iedereen deze hometrainer kan gebruiken. 

Het display wordt daarnaast verlicht. En je kunt uit 32 weerstandsniveaus en twintig trainingen kiezen: Een zeer hoog aantal dus. Dankzij de transportwielen is de hometrainer ook nog eens makkelijk te verplaatsen. De Tunturi FitCycle 70i wordt door Coolblue klanten beoordeeld met een 8,5.

5. VirtuFit Opvouwbare Hometrainer met Tablethouder

VirtuFit opvouwbare hometrainer-min

VirtuFit Opvouwbare Hometrainer met Tablethouder

De VirtuFit Opvouwbare Hometrainer met Tablethouder somt alle voordelen van dit model al mooi op: Je kunt hem eenvoudig opvouwen, waardoor je hem makkelijk in je kast kan plaatsen. Dit maakt de hometrainer perfect voor als je weinig ruimte in huis hebt. En dankzij de tablethouder kan je tijden het fietsen genieten van een serie of film. 

Maar dat is niet het enige fijne aan dit model. Je kan namelijk ook de QR-code op het apparaat scannen met je tablet of smartphone. Hierdoor krijg je toegang tot diverse video's, die je lessen laten volgen van professionele trainers. En via de handpuls sensoren in het stuur zie je voortdurend je hartslag. 

De hometrainer wordt beoordeeld met een 8,2.

6. Tunturi Cardio Fit D20 Deskbike

Tunturi Cardio Fit D20 Deskbike

De Tunturi Cardio Fit D20 Deskbike is perfect als je tijdens je werk sportief bezig wil zijn. Het verstelbare zadel en de lage instap maken het een prettige instapmodel. En doordat het stuur en scherm ontbreekt heb je genoeg ruimte om het apparaat onder je bureau te zetten. De hometrainer is ook eenvoudig op te bergen doordat het inklapbaar is. 

De Tuntuti Cardio Fit D20 Deskbike wordt op Coolblue beoordeeld met een 8,3.

7. Tunturi Cardio Fit B25 X-Bike met Rugsteun

hometrainer-cardio-fit-b25-x-bike-met-rugsteun-min

 Tunturi Cardio Fit B25 X-Bike met Rugsteun

De Tunturi Cardio Fit B25 X-Bike zorgt voor extra steun in de rug dankzij de stevige rugsteun. Dit model is daarom perfect voor mensen die extra op hun houding moet letten. 

Verder heeft de X-bike acht weerstandsniveaus, die je handmatig kan verstellen. Je kunt instellen dat je je hartslag in beeld ziet.Je kunt het apparaat inklappen. En op het display zie je alle belangrijke gegevens, waaronder je snelheid, je afstand en het calorieverbruik. 

De Tunturi Cardio Fit B25 X-Bike met Rugsteun is een van de hoogst beoordeelde hometrainers op Coolblue. Het krijgt namelijk een 8,8 uit meer dan 20 reviews.

8. Flow Fitness Stelvio Pro i

Stelvio Pro i

Flow Fitness Stelvio Pro i

Wil je uitdagend en gevarieerd thuis sporten? Dan is de Flow Fitness Stelvio Pro een goede keuze. Dit model staat namelijk op plek 8 van de best verkochte hometrainers op Coolblue. Iets wat deze hometrainer bijzonder maakt is dat hij over zeventig weerstandsniveaus beschikt. En 20 trainingsprogramma’s: Een enorm aantal. 

Daarnaast slaat het apparaat  automatisch al je trainingsgegevens op. En je kunt maar liefst vier gebruikersprofielen aanmaken. Perfect dus voor als je van plan bent de hometrainer met meerdere personen te gebruiken. Dankzij de transportwielen kan je de Stelvio pro ook makkelijk verplaatsen.

De Flow Fitness Stelvio Pro i wordt op Coolblue beoordeeld met 8,0 uit de 10 steerren.

9. Tunturi Cardio Fit B20 X-Bike

Tunturi Cardio Fit B20 X Bike beste opvouwbare

Tunturi Cardio Fit B20 X-Bike

Nummer 9 van de lijst, de Tunturi Cardio Fit B20 X-Bike, is echt iets voor jou als je wel wilt sporten maar weinig ruimte in huis hebt. De hometrainer is namelijk inklapbaar en past dankzij zijn formaat gemakkelijk onder je bed. En via de handpuls sensoren kan je exact zien in welke zone je aan het trainen bent.. 

De Tunturi Cardio Fit B20 X-Bike wordt door Coolblue klanten beoordeeld met een 8,4.

10. Flow Fitness Stelvio iConsole Ergometer

Flow-Fitness-Stelvio-iConsole-Ergometer-Hometrainer-2-200x300-min

Flow Fitness Stelvio iConsole Ergometer

Je conditie verbeteren of revalideren gaat gemakkelijk met de nummer 10 op de lijst; de Flow Fitness Stelvio iConsole Ergometer. Er zijn meer dan 32 weerstandsniveaus en twintig trainingsprogramma's waar je mee aan de slag kunt gaan. Je zult je op deze hometrainer dus nooit hoeven te vervelen.

Daarnaast verbind je via BlueTooth de hometrainer met de iConsole app. Hierdoor kan je onder andere racen tegen je vrienden.  De Flow Fitness Stelvio iConsole Ergometer wordt beoordeeld met een ruime 8,8 op de Coolblue-site.

11. Tunturi FitCycle 90i Pro

Tunturi FitCycle 90i Pro

Tunturi FitCycle 90i Pro

Het lijstje sluiten we af met de Tunturi FitCycle 90i Pro. Deze hometrainer heeft nog meer functies dan de Tunturi FitCycle 90i. En het heeft maar liefst dertig weerstandsniveaus en 20 voorgeprogrammeerde trainingsprogramma's Hierdoor kan je je trainingen nog uitdagender 

maken. En je kunt de Pro-versie maar liefst twaalf uur per dag in gebruik maken. Dit maakt dit model zeer geschikt voor de echte fanatiekeling. 

De Tunturi FitCycle 90i Pro wordt beoordeeld met een 8,2.

Anne-Marie Jonker


Anne-Marie is in het beroepsleven actief als personal trainer. Ze onderzoekt dan ook steeds de beste manieren om sportprestatie's te verbeteren zowel op vlak van (sport)voeding, uitrusting als trainingsschema's op maat.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}