.st0{fill:#FFFFFF;} .st0{fill:#FFFFFF;} .st0{fill:#FFFFFF;} .st0{fill:#FFFFFF;}

Focus Fitness Roeitrainers – Goede keuze of niet?

Auteur: Chesney
Publicatie: 24/12/2021
Laatste update: 23/07/2023

Focus Fitness; heb je wel eens van dit merk gehoord? Het is een bedrijf dat verschillende fitnessapparaten ontwikkelt, zoals de Focus Fitness roeitrainers.

In dit artikel vertellen we je alles over het bedrijf: Waar komt het bedrijf vandaan? Wat voor producten leveren ze? Wat is hun doelgroep? Waarom zou jij voor dit merk moeten kiezen? We geven je alle antwoorden.

Wij zijn in ieder geval heel enthousiast over Focus Fitness, wij hopen dan ook deze enthousiasme over te brengen op onze sportieve lezers!

Overzicht Focus Fitness roeitrainers

Vind je het fijn om op een roeimachine te trainen? Dat snappen wij helemaal! Roeien is namelijk een geweldige sport, vrijwel alle spieren in het lichaam worden erbij aangesproken. Denk dan aan de benen, rug, schouders en armen. Het is tevens een ideale manier om aan je conditie en vetverbranding te werken en zo ook af te vallen. Een roeimachine in je eigen huis is dan ook een aanwinst voor iedere sporter. Focus Fitness heeft de volgende twee verschillende roeimachines in hun assortiment.


Focus Fitness Row 2

Focus Fitness Row 2

Focus Fitness Row 2

De Focus Fitness Row 2 is een instapmodel roeitrainer van Focus Fitness. Je krijgt daar echter wel een kwalitatief zeer goede roeitrainer voor. Heel stabiel, geruisloos door het magneetsysteem en bovendien inklapbaar en daardoor makkelijk weg te zetten.

Het is voorzien van een manueel weerstandsysteem met maar liefst 8 verschillende niveaus. Deze kun je met de hand instellen voor of tijdens de training. Er zit bovendien een trainingscomputer op waarop je de tijd, het aantal slagen en de verbrande calorieën kunt aflezen.


Focus Fitness Row 3

Focus Fitness Row 3 Roeitrainer

Focus Fitness Row 3

Ben je een echte fanatieke roeier? Kies dan voor de Focus Fitness Row 3! Een zeer stevige en duurzame roeitrainer met een vliegwiel van 12 kg. Hoe zwaarder het vliegwiel is, des te harder kun jij trainen. Het vliegwiel wordt aangedreven door een v-snaar. Deze is veel sterker dan een ketting. 

Dankzij 16 verschillende weerstandniveaus is deze roeitrainer geschikt voor beginners en gevorderden. Natuurlijk wordt ook dit apparaat aangedreven door een magnetisch systeem. Dit zorgt voor een geruisloze training, hoe hard je ook roeit.

De weerstand kun je elektronisch aanpassen, zo hoef je de training niet te onderbreken om de weerstand te verstellen. De roeitrainer Row 3 is voorzien van een LCD trainingscomputer met zeer veel mogelijkheden zoals hartslagmeting, trainingsprogramma’s en een mogelijkheid om tegen de computer te racen.


> Lees onze uitgebreide review van de Focus Fitness Row 3


Redenen om voor een Focus Fitness roeitrainer te kiezen

  • Een kwalitatief zeer goed merk van Nederlandse bodem;
  • De fitnessapparaten zijn aantrekkelijk geprijsd;
  • Als klant kun je de CO2-uitstoot van je aankoop compenseren;
  • Focus Fitness levert snel als het toestel op voorraad is;
  • Als je hulp nodig hebt bij het monteren van de apparatuur dan levert het bedrijf hulp tegen een kleine vergoeding;
  • Focus Fitness heeft veel tevreden klanten. Niet alleen thuissporters, maar ook hotels, trainers, fysiotherapeuten etc.

Over Focus Fitness

Focus Fitness is een Nederlands bedrijf dat gevestigd is in Panningen. Het bedrijf is een onderdeel van Betersport; een bekende naam als het gaat om het leveren van sportartikelen. Iedereen heeft doelen; sommige mensen willen fitter worden, anderen willen herstellen na een blessure, misschien is je doel afslanken, maar het kan natuurlijk ook dat je professionele sportdoelen hebt. 

Het doel van Betersport is om al deze mensen te voorzien van sportmaterialen en artikelen waardoor ze hun doelen kunnen behalen. Het assortiment dat ze leveren is dan ook enorm uitgebreid en gevarieerd. Van halters, medicijnballen en springtouwen, naar de Focus Fitness lijn.

Betersport brengt onder de naam Focus Fitness verschillende fitnessapparatuur op de markt. Je kunt dan bijvoorbeeld denken aan een Focus Fitness hometrainer of Focus Fitness roeitrainer. 

Een team van jonge, sportieve enthousiaste medewerkers werkt dagelijks hard om hun klanten tevreden te stellen. Niet alleen door het fabriceren van de apparatuur, maar ook door de klanten extra service te geven zoals trainingsschema’s of het monteren van een bepaald trainingstoestel.


Voor wie?

Focus Fitness richt zich op een brede doelgroep. Je kunt voor dit merk kiezen als je thuis wilt gaan trainen, maar ook als je bijvoorbeeld goed fitnessapparatuur zoekt voor je eigen fysiotherapiepraktijk. 

De apparaten van Focus Fitness zijn hoogwaardige producten. Vele tevreden klanten hebben hun producten gemiddeld een 9,4 gegeven. Iets waar het bedrijf heel trots op is.

 Het zijn bovendien zeer duurzame toestellen. De prijzen voor nieuwe apparaten zijn erg aantrekkelijk maar vanwege hun duurzaamheid zou je ook een Focus Fitness roeitrainer tweedehands kunnen aanschaffen.


Tip: Heb je een focus fitness roeitrainer gekocht? Gebruik dan één van onze roeitrainer schema's voor je workout!


Welke fitnessartikelen maakt Focus Fitness?

In de fitnesswereld wordt Focus Fitness al enige jaren gezien als een gerenommeerd merk. Het bedrijf biedt verschillende fitnessapparaten die je thuis kunt gebruiken of professioneel. In hun assortiment vind je de volgende apparaten voor cardiotraining: Loopbanden, crosstrainers, spinningfietsen, hometrainers en goede roeitrainers

Het Nederlandse bedrijf produceert echter ook apparatuur en materiaal voor krachttraining.

Enkele populaire producten van Focus Fitness zijn de Loopband Jet 5, de Fitbike Ride 5 en hun geweldige roeitrainers.


> Leestips:

Chesney


Ik ben Chesney. Ik loop al graag eens een halve marathon en doe graag aan krachttraining. Daarnaast lees ik mij ook heel graag in over alles wat met gezondheid te maken heeft zoals voeding & supplementen.

Bekijk alle artikels van Chesney of lees meer over deze auteur op onze teampagina.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}