.st0{fill:#FFFFFF;}

Sera Afslankpillen Review: Werken ze echt?

Publicatie:10 juni 2022

Laatste update: 11 oktober, 2022

Door Anne-Marie Jonker

PhenQ
Beter alternatief: PhenQ
 • Onderdrukt eetlust
 • Verbrandt opgeslagen vet
 • Blokkeert vetproductie

Wil jij graag afvallen maar ben je radeloos? Dan heb je misschien overwogen om Sera afslankpillen aan te schaffen. Maar werken deze ook echt en is het een veilig middel? Lees in deze review onze ervaringen.

Wat zijn Sera afslankpillen?

Sera afslankpillen 2-min

Sera afslankpillen zijn afslanksupplementen die je de voordelen van natuurlijk afvallen kunnen bieden. Het voordeel van natuurlijk afvallen moge duidelijk zijn: je hoeft geen zeer kostbare en potentiële gevaarlijke operatie te ondergaan.

Sera afslankpillen bestaan uit een zorgvuldig geselecteerde kruidenmelange. Ze zijn bewezen effectief en veilig voor consumptie. Mits je je houdt aan de voorschriften uiteraard.

Sera afslankpillen zijn met name zeer effectief voor het elimineren van je eetlust. Ook kun je zonder honger of een gevoel van zwakte prima je dagelijkse activiteiten verrichten.

Het is belangrijk dat je voldoende beweegt en voedzame voeding consumeert naast het slikken van de Sera afslanksupplementen. Drink ook voldoende water - 2 tot 3 liter per dag - en eet vooral vezelrijk voedsel. Dit bevordert namelijk je stoelgang.

Op basis van de ervaringen van Sera consumenten heeft een persoon die 1 doos consumeert - binnen een tijdsbestek van 1 maand - een gemiddeld gewichtsverlies van tussen de 5 en 10 kilogram. 

Wat zijn de voordelen van Sera afslankpillen?

Sera afslankpillen 3-min

Het slikken van deze natuurlijke tabletten helpt je met het verminderen van overgewicht. Het is een snelle en veilige manier om af te vallen. Zoals we eerder al benoemden zijn de beste resultaten haalbaar als je je aan de voorschriften houdt. Let ook op voldoende beweging en het consumeren van gezonde voeding.

Het slikken van Sera pillen beperkt je eetlust. Zo ben je niet de hele tijd bezig met het denken aan eten. Veel loze calorieën zitten namelijk verstopt in alle snacks die we gedurende de dag tot ons nemen omdat we vaak denken aan voedsel.

Uiteindelijk zal je maag ook een beetje slinken. Dit zorgt ervoor dat je buik slanker wordt en je minder hoeft te eten om een vol gevoel te krijgen.

Ook zal het slikken van Sera afslanktabletten de vetopname remmen en je huid zal steviger worden. Genoeg gezondheidsvoordelen te ontdekken dus!

Wat is de samenstelling van Sera afslankpillen?

 • 100 mg Morinda Citrifolia 
 • 100 mg Murraya Paniculata 
 • 100 mg Guazuma Ulimifolia 
 • 100 mg Punica Granatum 
 • 50 mg Parameria Barbata 
 • 50 mg Phyllanthus Niruri 

Wat zijn de voorschriften van het innemen van Sera afslankpillen?

Als je graag wilt afvallen kun je het beste 3 maal daags 1 Sera capsule tot je nemen. Je kunt het beste de capsule innemen vlak voor het eten.

Sera afslankpillen 4-min

Als je je ideale gewicht hebt bereikt kun je het beste 2 maal daags 1 Sera capsule tot je nemen om op je ideale gewicht te blijven. 

Het is overigens niet aanbevolen dit product langer dan 8 weken achter elkaar te gebruiken. Het is aanbevolen om na 8 weken een pauze van 4 à 5 weken te nemen.

Voor wie zijn Sera afslankpillen mogelijk gevaarlijk?

Het consumeren van Sera capsules is niet aanbevolen voor de volgende groepen mensen:

 • Personen met een (zeer) hoge bloeddruk
 • Zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven

Voor mensen die te kampen hebben met een maagzweer wordt het aanbevolen om voedsel te eten voordat ze Sera afslankpillen innemen.

Hoe werken Sera afslankpillen precies?

De natuurlijke bestanddelen in Sera afslankpillen zorgen ervoor dat gewichtsverlies kan ontstaan doordat vetweefsel - ook wel lichaamsvet genoemd - wordt verminderd. Ook zal je eetlust worden verminderd.

Calorieverbruik crosstrainer-min

Morinda citrifolia - een belangrijk natuurlijk bestanddeel uit Sera tabletten - wordt beschouwd als een zeer krachtig natuurlijke kruid. Morinda citrifolia wordt vaak ingezet als eetlustremmer.

Daarnaast kan dit natuurlijke kruid helpen met het verbeteren van je algehele gezondheid. Dit kruid is met name gunstig voor je darmflora, je slaappatroon en je stoelgang. Bovendien helpt het je je energieniveau te optimaliseren.

Er zijn enkele onderzoeken verricht die aantonen dat Morinda citrifolia nuttig kan zijn bij het beheersen van lichaamsgewicht en het behandelen van obesitas. In combinatie met dagelijkse caloriebeperking en lichaamsbeweging draagt het consumeren van Morinda citrifolia bij tot aanzienlijk gewichtsverlies.

Waarom is het slim om te kiezen voor een natuurlijk middel?

Sera natuurlijke ingredienten-min

Obesitas heeft epidemische proporties aangenomen, vooral in de Westerse wereld. Laat dit nou ook de plek zijn waar veel mensen kiezen voor drastische methoden zoals chirurgie om af te vallen.

Dit is niet alleen een zeer kostbare methode maar ook potentieel gevaarlijk. Daarom is het altijd slimmer om te kiezen voor een zo natuurlijk mogelijke manier om af te vallen. 

Sera afslankpillen bestaan voor 100 procent uit natuurlijke bestanddelen en kosten lang niet zo veel geld als wat een operatie je zou kosten. Bovendien zijn de gezondheidsrisico’s een stuk lager.


Conclusie

Het consumeren van Sera afslankpillen zou een goede optie kunnen zijn voor mensen die het moeilijk vinden om af te vallen. Sera afslankpillen bestaan geheel uit natuurlijke bestanddelen en zijn een veilige manier om af te vallen en om op gewicht te blijven. Mits je je houdt aan de voorschriften uiteraard.

Deze supplementen zijn met name zeer effectief voor het elimineren van je eetlust. Maar ze dragen ook bij aan je algehele gezondheid. Je kunt er namelijk meerdere gezondheidsvoordelen uit halen zoals een beter slaappatroon, een gezondere darmflora en verhoogde energielevels.

Het gemiddelde gewichtsverlies ligt tussen de 5 en 10 kilogram voor een persoon die binnen 1 maand 1 doos Sera afslankpillen consumeert. Probeer voldoende te bewegen en vooral veel vezelrijk voedsel te consumeren. 


> Deze artikels vind je misschien ook interessant:

Anne-Marie Jonker


Anne-Marie is in het beroepsleven actief als personal trainer. Ze onderzoekt dan ook steeds de beste manieren om sportprestatie's te verbeteren zowel op vlak van (sport)voeding, uitrusting als trainingsschema's op maat.
Lees meer over haar op onze teampagina.

Anne-Marie Jonker

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}