.st0{fill:#FFFFFF;} .st0{fill:#FFFFFF;} .st0{fill:#FFFFFF;} .st0{fill:#FFFFFF;}

Paardenmiddel om af te vallen, hoe zit het daar mee?

Auteur: Chesney
Publicatie: 06/01/2022
Laatste update: 18/07/2023

Vraag aan iemand of een persoon tevreden is met zijn/haar gewicht en vaak zul je de opmerking krijgen dat er wel enkele (of zelfs veel) kilo's af mogen. 

Heel wat mensen in Nederland hebben te kampen met overgewicht. En om van de overgewicht af te geraken zijn heel wat mensen tot veel bereid. Velen gaan op zoek naar wondermiddeltjes en komen zo wel eens terecht bij een paardenmiddel dat zou helpen met afvallen. Je zou versteld staan van het aantal vragen dat we hierover al hebben ontvangen.

In dit artikel willen we een antwoord bieden op alle vragen hieromtrent.

Werkt paardenmiddel om af te vallen echt?

Er zijn heel wat soorten paardenmiddelen waarmee je in theorie zou kunnen afvallen. In theorie is het antwoord op deze vraag dus "ja, er bestaan waarschijnlijk wel bepaalde paardenmiddelen die helpen met afvallen al zouden we die nooit aanbevelen". 

Maar het woord zegt het zelf, die middelen zijn bedoeld voor paarden, ook enkel getest op dieren en niet op mensen.

Het kan dus zomaar zijn dat het middel bij paarden er wel voor zorgt dat de dieren afvallen maar bij mensen helemaal niet.


Is paardenmiddel gevaarlijk voor mensen?

Ja! Hoe graag je ook wilt afvallen, een paardenmiddel kan uiterst gevaarlijk zijn voor je gezondheid! Deze medicatie is nooit getest op mensen, omdat ze ook niet voor mensen bedoeld zijn. 


Beste alternatief om snel (veel) af te vallen

Het beste middel om af te vallen is PhenQ. Gemaakt voor mensen die snel en veel willen afvallen. Maar je haalt het beste uit deze afslankpil wanneer je het combineert met voldoende beweging en gezonde voeding.

PhenQ

PhenQ

Aanrader van de redactie. PhenQ is een alles-in-één afslankpil dat reeds jarenlang succesvol de markt domineert. Ervaringen van anderen zijn overweldigend positief en dit zonder bijwerkingen. PhenQ is ook goedgekeurd door alle mogelijke medische instanties en dus volledig veilig voor gebruik (volgens de aanbevelingen). Let wel op voor namaakproducten. Volg daarom onderstaande link naar de officiële website.


>> Bekijk de officiële website

Is een paardenmiddel om af te vallen illegaal?

Voor menselijk gebruik is een paardenmiddel illegaal. Het maakt daarbij niet uit of het de bedoeling is om af te slanken, buikvet kwijt te raken met die pillen of wat dan ook. Deze middelen zijn enkel verkrijgbaar via een dierenarts en zijn bedoeld voor dierlijk gebruik.


Andere middelen om af te vallen

Wil je meer gewicht verliezen, dan kan je ook altijd beroep doen op een fatburner of vetblokker of via je huisarts medicatie vragen om af te vallen. Die laatste is dan ook de beste persoon om jouw gezondheid in te schatten en te beslissen welke pillen voor jou geschikt zijn.

We raden aan om je niet te begeven tot de goedkope pillen van Kruidvat, Action of zelfs de lugubere afslankpillen van Prima.

Wil je echt een goed middel met bewezen werking (we hebben ze zelf getest), dan is PhenQ een uitstekende keuze om je te helpen sneller af te vallen. Enkel te verkrijgen via de officiële webshop en regelmatig loopt er een aanbieding. Bekijk hier de aanbieding.

Chesney


Ik ben Chesney. Ik loop al graag eens een halve marathon en doe graag aan krachttraining. Daarnaast lees ik mij ook heel graag in over alles wat met gezondheid te maken heeft zoals voeding & supplementen.

Bekijk alle artikels van Chesney of lees meer over deze auteur op onze teampagina.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}