.st0{fill:#FFFFFF;} .st0{fill:#FFFFFF;} .st0{fill:#FFFFFF;} .st0{fill:#FFFFFF;}

Buikvet kwijtraken met pillen

Auteur: Chesney
Publicatie: 09/11/2021
Laatste update: 18/07/2023

Vet verbranden in het algemeen kan een hele uitdaging zijn maar wanneer je specifiek met buikvet te maken hebt, wil je dat natuurlijk zo snel en gemakkelijk kwijtraken. We krijgen dan ook regelmatig de vraag hoe je dat precies doet.

In dit artikel leggen ik je uit:

  • Hoe je lokaal buikvet kunt kwijtraken met pillen
  • Welke pillen we aanraden om snel buikvet te verbranden
  • Waar je op moet letten bij de keuze van pillen
  • Hoe snel je resultaat mag verwachten

Hoe kun je lokaal buikvet kwijtraken met pillen

Er is een verschil tussen lokaal vet en vet over je volledige lichaam. Mensen die last hebben van een buikje maar er verder best slank uit zien, hebben in de meeste gevallen te maken met visceraal vet. Visceraal vet is vet dat rond je ingewanden zit.

Om vet te verbranden moet je in essentie maar 2 zaken doen:

  • Op je voeding letten zodat je minder calorieën eet dan dat je er verbrandt
  • Sporten om je calorieverbruik te stimuleren

Er zijn nog andere zaken die invloed hebben maar hier komt het wel op neer.

Maar ook wanneer je je hier aan houdt, kun je merken dat dat buikje (en ander lokaal vet) erg lastig is om kwijt te raken. Afvallen op zich is al niet gemakkelijk, maar afvallen rond een specifieke plaats aan je lichaam is bijster moeilijk.

Het is namelijk zo dat visceraal vet relatief traag verbrandt en zolang je (veel) alcohol drinkt, slechte voeding eet, ... je blijft visceraal vet opbouwen.

En dat is waar bepaalde pillen bij kunnen helpen. Uiteraard is het belangrijk om gezond te eten zodat je lichaam de juiste voedingsstoffen binnen krijgt maar bepaalde goede afslankpillen die echt werken kunnen net dat duwtje in de rug geven om sneller resultaat te zien en gemotiveerd te blijven.

veel buikvet bierbuik

Laat het wel duidelijk zijn, zelfs de beste supplementen zullen er niet voor zorgen dat je binnen 2 dagen je buikje volledig kwijt bent. Maar bij velen zijn de effecten echt wel zichtbaar en veel sneller dan wanneer je hetzelfde zou proberen zonder pillen.

Deze pillen om buikvet te verliezen worden ook wel vetblokkers genoemd. Het komt er op neer dat de pillen zullen voorkomen dat vetten worden opgeslaan in je lichaam.

Natuurlijk moet je daarbij wel nog steeds een beetje op je voeding letten, eventueel combineren met een eetlustremmer. Als je namelijk enkel fast food gaat eten, dan zal er uiteraard nog steeds vet opgeslagen worden. En je lichaam heeft een bepaalde hoeveelheid (goede) vetten ook nodig.

Maar als je er met pillen voor kan zorgen dat je lichaam minder vetten opslaat en je dit combineert met voldoende beweging waardoor je extra vetten gaat verbranden, dan zul je in de spiegel relatief snel verandering zien.

Welke pillen zijn het beste om buikvet te verliezen

pillen waarmee je buikvet verliest

Eenmaal je overtuigd bent van pillen om buikvet te verliezen, dan is het verleidelijk om goedkope afslankpillen van de action of van het kruidvat aan te schaffen. Deze kosten erg weinig en zijn heel gemakkelijk aan te schaffen bij je volgende winkelbezoek.

Echter, onze ervaring leert dat deze pillen helemaal niet zo effectief zijn als ze beweren.

Een veel betere keuze is daarom PhenQ. Helaas komt deze pil wel met een prijskaartje. Deze relatief hoge prijs is dan ook te wijten aan diepgaand onderzoek dat gedaan is om een effectieve pil op de markt te brengen. En dat is hen gelukt ook.

PhenQ is een algemene afslankpil maar werkt ook op basis van "vetten blokkeren" waardoor je ook je buikvet efficiënt gaat aanpakken.

>> Lees over mijn persoonlijke ervaringen met PhenQ <<

Waar moet je op letten bij de keuze van pillen

Liefst van al onderzoek je het product van tevoren grondig om te kijken welke ingrediënten er in zitten en welke effecten die ingrediënten hebben op je lichaam volgens wetenschappelijk onderzoek. Dat vergt wat tijd en moeite maar is wel de beste manier om te weten te komen of een bepaalde pil echt werkt of niet.

Wij hebben dit zelf al voor heel wat pillen gedaan en PhenQ kwam daarbij met voorsprong als beste uit de bus.

Een andere factor die je kunt meenemen in je beslissing is de prijs. Uiteraard wil je geen fortuin kwijt zijn aan een supplement waarvan je niet 100% zeker bent of die voor jou wel zal werken. Maar ga zelf even na hoeveel het kost om degelijk research & development te doen voor een product om een afslankeffect te hebben. Daarna moet het product uiteraard 100% veilig zijn om te gebruiken en moet je uitgebreide testen doen.

Als je daar even bij stil staat, snap je wel dat een tientje voor een pak pillen van bij Etos waarmee je 30 dagen verder kan, niet echt efficiënt kan zijn. Wil je echte resultaten zien, dan moet je eigenlijk ook betalen voor het onderzoek dat voor dat product is gedaan.

Een te lage prijs is vaak al een indicatie dat de effecten hoogstwaarschijnlijk niet zullen zijn zoals de reclame beloofd. Voorbeelden daarvan zijn de Prima afslankpillen.

Hoe snel mag je resultaat verwachten?

Hoe snel je resultaat mag verwachten is erg afhankelijk van persoon tot persoon. Sommigen hebben een klein buikje dat ze kwijt willen, anderen hebben een grote bierbuik. Daarbovenop reageert het lichaam van de ene persoon gewoon wat sneller dan het lichaam van een andere persoon op deze pillen.

buikvet kwijtraken

Over het algemeen mag je stellen dat je na een 30-tal dagen de eerste resultaten zult beginnen merken. Opnieuw, bij sommige mensen gaat dit wat sneller, bij anderen wat trager. Combineer je de pillen met voldoende beweging en gezonde voeding, dan mag je dit delen door 2 en na een 15-tal dagen al de eerste resultaten verwachten.

Om echt duidelijk resultaat te beginnen zien, moet je alles toch een 60-tal dagen volhouden. Combineer je die 60 dagen opnieuw met goede voeding en beweging, dan kun je op die periode een extreme transformatie verwachten.

Er zijn voldoende getuigenissen te lezen van mensen die op deze tijdsperiode echt hun droomlichaam hebben gekregen. Bekijk maar eens enkele getuigenissen op de website van PhenQ.

Conclusie

Kun je buikvet verliezen met pillen? Ja, dat is zeker mogelijk.. Hoe snel mag je resultaat verwachten? Afhankelijk van hoeveel je beweegt, hoe (gezond) je eet, hoeveel vet je hebt om te starten... maar over het algemeen na een 30-tal dagen.

Chesney


Ik ben Chesney. Ik loop al graag eens een halve marathon en doe graag aan krachttraining. Daarnaast lees ik mij ook heel graag in over alles wat met gezondheid te maken heeft zoals voeding & supplementen.

Bekijk alle artikels van Chesney of lees meer over deze auteur op onze teampagina.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}