.st0{fill:#FFFFFF;} .st0{fill:#FFFFFF;} .st0{fill:#FFFFFF;} .st0{fill:#FFFFFF;}

De top 10 best verkochte Decathlon crosstrainers

Auteur: Chesney
Publicatie: 20/03/2022
Laatste update: 23/07/2023

Wil je aan je gezondheid werken? Dan is het aanschaffen van een crosstrainer een uitstekend idee. Maar welke crosstrainers zijn eigenlijk een goede keuze?

Om je te helpen bij het krijgen van een antwoord op deze vraag hebben we een lijst gemaakt met de top 10 best verkochte crosstrainers op Decathlon. Laten we meteen met de lijst beginnen. 

#1. Domyos Crosstrainer EL 520

Domyos EL 520-min

Domyos Crosstrainer EL 520

De best verkochte crosstrainer op Decathlon is de Domyos EL 520. Een groot voordeel van deze crosstrainer is dat hij draadloos is. Je kunt hem daarom overal in huis plaatsen. En een stopcontact is voor de rest niet nodig. Het apparaat heeft ook wieltjes, waardoor je hem gemakkelijk kan verplaatsen en opbergen. 

Om je bij te staan als coach heeft de crosstrainer 6 functies, 9 programma’s en een paslengte van 39 cm. Andere gemakken waar deze crosstrainer van is voorzien zijn: hand pulses (om snel je hartslag te meten), een tablethouder, een houder voor je drank en pedaal blokkering. Tot slot heeft de EL 520 ergonomische handvatten en verstelbare pedalen. 

#2. Domyos interactieve crosstrainer EL 500

Domyos-el-500-crosstrainer-min

Domyos EL 500

Op nummer 2 van de lijst staat de Domyos EL 500. Deze crosstrainer heeft net als de El 520 wieltjes en ergonomische handvatten. En daarnaast  is er ook gepersonaliseerde coaching mogelijkheid dankzij de app e-Connected. Deze crosstrainer is ideaal voor als je het van plan bent om ongeveer 4 keer in de week te gebruiken.

#3. Domyos crosstrainer EL 120

Domyos EL 120-min

Domyos crosstrainer EL 120

De derde plaats van de lijst is ingenomen door de Domyos EL 120. Deze crosstrainer heeft  een vliegwiel van 6 kg. En het apparaat is dankzij de wielen gemakkelijk te verplaatsen. Het apparaat heeft 5 functies en 7 trainingsprogramma’s, die je kunnen helpen om al je fitness doelen te bereiken. 

Als je niet teveel geld wilt uitgeven, maar toch een redelijk goede crosstrainer in huis wil halen is de El 120 een uitstekende keuze. 

#4. Domyos Crosstrainer EL 900 met Bluetooth

Domyos EL 900 Connected-min

Domyos Crosstrainer EL 900 met Bluetooth

De Domyos Crosstrainer EL 900 met Bluetooth staat op de vierde plaats van de lijst. Deze crosstrainer is ideaal voor intensief gebruik. En kan dan ook makkelijk tot 10 uur per week gebruikt worden.

Het apparaat heeft een paslengte van 51 cm voor ultieme, comfortabele en effectieve trainingen. Het is voorzien van een vliegwiel van 13 kg en heeft 6 functies met 24 trainings programma’s. En het is voorzien van een gemotoriseerde hellingsfunctie om je training nog intensiever te maken. 

#5. Spirit Fitness CG800 Crosstrainer 

Spirit Fitness CG800 Crosstrainer -min

Spirit Fitness CG800 Crosstrainer 

De Spirit Fitness CG800 Crosstrainer (Direct Drive System) staat dankzij zijn specificaties op nummer 5 van de lijst. Wat bijzonder is aan deze crosstrainer is dat het een gepatenteerde direct drive system heeft. Dat betekent dat het de juiste combinatie heeft tussen hardlopen en fietsen. 

Het trainen op dit apparaat voelt zeer soepel aan, want het zorgt voor een doortrapbeweging, waardoor het eigenlijk 2 rotaties tegelijk maakt. Hierdoor kun je hoge resultaten behalen. 

#6. Domyos Crosstrainer EL 100

Domyos EL 100-min

Domyos Crosstrainer EL 100

Ben je iemand die slechts af en toe thuis wilt trainen? Dan is de nummer 6 van onze lijst ideaal: de Domyos EL 100. Dit apparaat kun je prima een aantal keer per week gebruiken. En het is voorzien van 4 functies, die je kunt gebruiken om je voortgang bij te houden Helaas is deze crosstrainer niet voorzien van wielen, waardoor hij moeilijker te verplaatsen is.

#7. BH FITNESS Crosstrainer SUPER KHRONOS TFT G2487TF

BH FITNESS Crosstrainer SUPER KHRONOS TFT G2487TF-min

BH FITNESS Crosstrainer SUPER KHRONOS TFT G2487TF

De BH FITNESS Crosstrainer SUPER KHRONOS TFT G2487TF is voorzien van de beste technologie: Het apparaat beschikt namelijk over een televisie, internet, touchscreen en wifi. Maar het apparaat biedt ook ultieme comfort aan, dankzij het comfortabele zitvlak.Trainingsopties heb je ook genoeg. Je kunt namelijk uit 12 trainingsprogramma’s kiezen. En het apparaat beschikt ook nog eens over een hartslagmeter. Tot slot kan je het apparaat  gemakkelijk verplaatsen dankzij de kleine wieltjes.

#8. Reebok Serie One GX40S Crosstrainer

Reebok Serie One GX40S Crosstrainer-min

Reebok Serie One GX40S Crosstrainer

Op de 8e plaats van de lijst staat de Reebok Serie One GX40S Crosstrainer. Een ideaal apparaat voor als je op zoek bent naar veel trainingsmogelijkheden: Je kunt namelijk uit maar liefst 32 weerstandsniveaus en 20 trainingsprogramma’s kiezen. Zo weet je zeker dat je nooit uitgekeken raakt op het apparaat. 

Verder is het apparaat voorzien van een LCD scherm en een bidonhouder. En de stokken zijn in hoogte verstelbaar 

#9. BH i.Quantum Crosstrainer

BH i.Quantum Crosstrainer-min

BH i.Quantum Crosstrainer

Wat het bijzonder is aan de BH i.Quantum is het i.Concept systeem, dat werkt met Bluetooth 4.0. Technologie. Hierdoor kan je het maximale halen uit al je favoriete fitness apps. 

Daarnaast is het apparaat ook geschikt voor intensief gebruik: Je kunt hem namelijk tussen de 7 en 20 uur per week gebruiken. En je kunt uit 12 verschillende trainingsprogramma’s kiezen; meer dan voldoende voor de meeste mensen. Ook niet verkeerd is dat de i.Quantum over een hartslagmeter beschikt. Deze kan je gebruiken d.m.v. de borstband dat is inbegrepen. Het apparaat is daarnaast voorzien van een groot LCD-scherm, zodat je hem gemakkelijk kunt bedienen. En het beschikt ook nog eens over transportwieltjes. 

#10. BH Spazio Program G2567 Crosstrainer Opklapbaar

BH Spazio Program G2567 Crosstrainer Opklapbaar-min

BH Spazio Program G2567 Crosstrainer Opklapbaar

De lijst wordt afgesloten met de BH Spazio Program G2567. Dit apparaat is geschikt voor matig intensief gebruikt: Je kunt hem namelijk tussen de 3 tot 7 uur per week gebruik.  

Het grootste voordeel van het apparaat zit eigenlijk al in de naam: Hij is opklapbaar en je kunt hem dankzij de transportwieltjes makkelijk opbergen. Het is dus een uitstekende keuze voor als je weinig ruimte in huis hebt. 

Chesney


Ik ben Chesney. Ik loop al graag eens een halve marathon en doe graag aan krachttraining. Daarnaast lees ik mij ook heel graag in over alles wat met gezondheid te maken heeft zoals voeding & supplementen.

Bekijk alle artikels van Chesney of lees meer over deze auteur op onze teampagina.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}