.st0{fill:#FFFFFF;} .st0{fill:#FFFFFF;} .st0{fill:#FFFFFF;} .st0{fill:#FFFFFF;}

Waar vind je de beste Black Friday crosstrainer deals + 3 tips

Auteur: Chesney
Publicatie: 03/04/2022
Laatste update: 23/07/2023

Ben jij van plan om een crosstrainer te kopen? Dan is het verstandig om je aankoop te doen rond de commerciële feestdag Black Friday. Rond deze tijd kun je de beste deals vinden waardoor jouw droom-crosstrainer een stuk betaalbaarder is dan gewoonlijk.

Wat is Black Friday precies?

Black Friday-min

Black Friday is een informele naam die wordt gebruikt om de dag na Thanksgiving - een bekende Amerikaanse feestdag - op een commerciële manier te vieren. 

De dag na Thanksgiving wordt namelijk beschouwd als de eerste dag van het kerstinkopen-seizoen. Retailers concurreren rond deze tijd met elkaar door hoge kortingen aan te bieden. 

Het is vaak ook de drukste winkeldag van het jaar. Zowel in de fysieke winkels als in de webshops, wereldwijd. Langzaam maakt Black Friday zijn intrede in andere werelddelen zoals Azië en Europa. En daar mogen wij mooi ons voordeel mee doen!

Wanneer is het Black Friday in 2022?

In het jaar 2022 valt Black Friday op vrijdag 25 november.

Waar kan je Black Friday crosstrainer deals scoren?

Er zijn een hoop websites waar je crosstrainers met Black Friday kortingen kunt scoren. Hier volgen een aantal websites waar je de beste Black Friday deals kunt ontdekken:

Bol.com 

Bol.com logo

Laten we beginnen met Bol.com. Deze mag natuurlijk niet ontbreken in onze lijst. Het is een bekende aanbieder van diverse sport- en fitnessproducten, waaronder crosstrainers. 

Je kunt het hele jaar door crosstrainers voor werkelijke bodemprijzen vinden. Tijdens Black Friday pakt bol.com helemaal uit. Bekijk daarom de aanbiedingen van Bol.com, wellicht dat je daar de crosstrainer van je dromen vindt. Je kunt het crosstrainer aanbod van Bol.com hier vinden.

Betersport.nl

Betersport.nl logo

Betersport is een andere geweldige optie. Ieder jaar - tijdens Black Friday - kun je de beste crosstrainer-deals vinden. Hun assortiment is zeer uitgebreid en ze bieden enkel kwaliteitsproducten aan. Het loont de moeite om je rond de maand oktober te abonneren op hun nieuwsbrief. Je kunt het crosstrainer aanbod van Betersport hier vinden. 

Coolblue.nl

Coolblue logo

Ook Coolblue doet mee aan de Black Friday gekte. Houd ook hun website in de gaten voor het laatste nieuws over de beste Black Friday deals bij Coolblue. 

Maak je geen zorgen, Coolblue weet hoe ze kunnen concurreren met bol.com en Betersport.nl. Bovendien bieden ze tal van crosstrainers aan waaruit je kunt kiezen.

Fitwinkel.nl 

Fitwinkel.nl

Ook kun je geweldige Black Friday deals vinden op de website Fitwinkel.nl. Het is de specialist wat betreft degelijke fitness-producten. 

Het Fitwinkel-team staat altijd voor je klaar om je het beste advies te geven. Voor vragen over jouw specifieke crosstrainer kun je altijd bij ze terecht door een mailtje te sturen of een telefoontje te plegen. 

Helisports.nl

helisports-logo-nl-min

Check de website Helisports.nl ook eens. Ook zij bieden je scherpe deals tijdens Black Friday. Je kunt al hun crosstrainers op hun website bekijken en bestellen. 

Wil je de crosstrainer liever eerst uitproberen? Of wil persoonlijk advies krijgen? Dan kun je een van hun showrooms - in Amsterdam of Breda - bezoeken voor vrijblijvend advies.

NRGfitness.nl

logo-nrg-png-min

Nog zo’n aanrader om in de gaten te houden tijdens het Black Friday seizoen: NRG fitness. Alsof er al niet genoeg Black Friday aanbieders zijn!

NRG fitness BV bestaat al sinds 1993 en is ook een betrouwbare importeur van diverse kwalitatieve fitnessapparatuur. De distributie hiervan is voornamelijk gericht op de landen België, Nederland en Luxemburg.

Black Friday tips

Tot slot willen we je nog enkele Black Friday tips meegegeven. Deze tips zullen je helpen de beste deals te vinden:

Black Friday tip 1: Begin vroeg!

Alarm clock on laptop concept for business deadline, schedule and urgency

De ‘op = op’ regel is vaak geldig voor Black Friday deals. Begin daarom vroeg met oriënteren, want als je te laat bent heb je pech. 

Veel retailers beginnen eind oktober met het promoten van hun Black Friday deals. Je kunt dus vroeg beginnen met oriënteren.

Een andere reden om vroeg te beginnen met oriënteren is omdat het de kans op stress verlaagt. Het kan overweldigend zijn om binnen een kort tijdsbestek de beste keuze te maken. 

Er zijn zoveel crosstrainers op de markt, en jij wilt natuurlijk de meest geschikte uitkiezen. Begin daarom op tijd, het liefst rond de maand oktober.

Black Friday tip 2: Doe je onderzoek

research-min

Het is belangrijk om je in te lezen voordat je een grote uitgave doet zoals het kopen van een crosstrainer. Doe altijd een prijsvergelijkingsrondje op het internet om te kijken of de deal werkelijk voordelig is of niet. 

Check ook van tevoren wat het retourbeleid is, en of je ermee akkoord wilt gaan. Als je van plan bent om je crosstrainer online te kopen, kijk dan of je het artikel naar een fysieke winkel kunt retourneren of dat je het per post moet retourneren.

Black Friday tip 3: Abonneer je op diverse nieuwsbrieven

newsletter

Als je weinig tijd hebt om uitgebreid onderzoek te doen kun je je abonneren op diverse (sport)nieuwsbrieven. Met een beetje geluk vind jij de crosstrainer van je dromen in een van deze nieuwsbrieven. 

Veel retailers beginnen weken voor Black Friday al met het verspreiden van hun Black Friday advertenties. Hierdoor heb je voldoende tijd om je te oriënteren. 

Conclusie

Zoals je hebt kunnen lezen loont het de moeite om je crosstrainer tijdens Black Friday te kopen. Het is een Amerikaans fenomeen dat - gelukkig - over is gewaaid naar de lage landen.

Voor de beste Black Friday deals kun je een kijkje nemen op websites zoals:

  • Bol.com
  • Betersport.nl
  • Fitwinkel.com
  • Coolblue.nl
  • Helisport.nl
  • NRGfitness.nl

De 3 belangrijkste Black Friday tips zijn wat ons betreft: 

  1. Begin vroeg met oriënteren, de keuze is reuze
  2. Doe goed onderzoek: prijsonderzoek en onderzoek naar het retourbeleid 
  3. Abonneer je tijdig op diverse nieuwsbrieven voor de beste deals

Hopelijk heeft deze blog je mogen helpen en kun jij jouw favoriete crosstrainer voor een prikkie kopen. Bedankt voor het lezen en we zien je graag terug bij een volgende blog. Tot ziens!

Chesney


Ik ben Chesney. Ik loop al graag eens een halve marathon en doe graag aan krachttraining. Daarnaast lees ik mij ook heel graag in over alles wat met gezondheid te maken heeft zoals voeding & supplementen.

Bekijk alle artikels van Chesney of lees meer over deze auteur op onze teampagina.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}