Focus Fitness SlimLine 

Focus Fitness SlimLine

De SlimLine van Focus Fitness, is een zeer compacte loopband die weinig plaats in beslag neemt. Ondanks dat de SlimLine zeer compact is, is hij voorzien van een pittige 4Pk motor en levert u niet in op de kwaliteit. Aangezien de Focus Fitness SlimLine volledig inklapbaar is hoeft u de loopband bij aflevering niet meer op te bouwen. Deze wordt geheel gemonteerd in de doos bij u afgeleverd.

[thrive_split_button left_color=”blue” right_color=”blue” left_text=”Lees onze uitgebreide review” right_text=”Bekijk op Bol” left_link=”https://www.love4fitness.nl” right_link=”https://partner.bol.com/click/click?p=2&t=url&s=1010350&f=TXL&url=https%3A%2F%2Fwww.bol.com%2Fbe%2Fp%2Floopband-focus-fitness-slimline%2F9200000057008324%2F&name=Focus%20Fitness%20SlimLine”]

Loopband – Focus Fitness SlimLine
De SlimLine van Focus Fitness, is een zeer compacte loopband die weinig plaats in beslag neemt. Ondanks dat de SlimLine zeer compact is, is hij voorzien van een pittige 4Pk motor en levert u niet in op de kwaliteit. Aangezien de Focus Fitness SlimLine volledig inklapbaar is hoeft u de loopband bij aflevering niet meer op te bouwen. Deze wordt geheel gemonteerd in de doos bij u afgeleverd.

Eenvoudig op te bergen

Dankzij de bouw is het mogelijk de loopband in zijn geheel in te klappen. Dit maakt de Slimline zeer compact. Mede hierdoor kunt u de Loopband eenvoudig opbergen achter een kast of onder een verhoogd bed.

Trainingsprogramma’s

De Focus Fitness SlimLine is voorzien van 15 voorgeprogrammeerde trainingsprogramma’s. Deze programma’s verschillen van een manueel programma tot voorgeprogrammeerde snelheidsprogramma’s.

Zo heeft u een interval programma’s waarbij u bijvoorbeeld 1 minuut intensief bezig bent en 1 minuut rust heeft. Dit zal zich herhalen en is geschikt voor, opbouw van uithoudingsvermogen.

Display

Dankzij de eenvoudig te bedienen trainingscomputer kunt u in een mum van tijd genieten van uw voorgeprogrammeerde of manuele training. Tijdens de training wordt u op de hoogte gehouden van al uw trainingsgegevens. Zo ziet u de snelheid, afstand, tijd, hartslag, calorieverbruik en het volledige trainingsprogramma. Ook is de Focus Fitness SlimLine voorzien van drie snel toetsen waarmee u in één klik de snelheid kunt verlagen of verhogen naar 3, 6 of 9 km/h.

Materiaal

De SlimLine is voorzien van een 4Pk motor. Deze motor maakt het mogelijk om te trainen tot en met 16 km/h. Daarnaast beschikt de loopband over een 42 cm breed loopvlak. Verder is de loopband voorzien van hartslagsensoren. Deze hartslagsensoren kunt u vinden op de afgeronde armsteunen.

Meest geschikt voor

Mensen die opzoek zijn naar een loopband die weinig plaats in beslag neemt, op te bergen is en waarmee u kunt trainen met voorgeprogrammeerde elektronische snelheidsprogramma’s.

 

Loopband – Focus Fitness SlimLine
De SlimLine van Focus Fitness, is een zeer compacte loopband die daardoor weinig plaats in beslag neemt. Ondanks het feit dat de SlimLine zeer compact is, is hij voorzien van een 4Pk motor waardoor je niet moet inleveren op de kwaliteit. Aangezien de Focus Fitness SlimLine volledig inklapbaar is , moet de loopband bij aflevering niet meer opgebouwd te worden. Hij wordt dus volledig gemonteerd in de doos bij je afgeleverd.

Eenvoudig op te bergen

De loopband kan volledig ingeklapt worden. Hierdoor is de SlimLine zeer compact. Je kan de SlimLine dus gemakkelijk opbergen achter een kast of onder een verhoogd bed.

Trainingsprogramma’s

De Focus Fitness SlimLine is voorzien van 15 voorgeprogrammeerde trainingsprogramma’s. Deze programma’s verschillen tussen een manueel programma en voorgeprogrammeerde snelheidsprogramma’s.

Zo heef je een interval programma waarbij je bijvoorbeeld 1 minuut intensief bezig bent en 1 minuut rust heeft. Dit herhaalt zich en is geschikt voor opbouw van uithoudingsvermogen.

Display

Dankzij de trainingscomputer die gemakkelijk te bedienen is, kan je op korte tijd gebruik maken van een manueel of voorgeprogrammeerd trainingsprogramma. Tijdens de training word je op de hoogte gehouden van al jouw trainingsgegevens. Zo zie je snelheid, afstand, tijd, hartslag, calorieverbruik en het volledige trainingsprogramma. De Focus Fitness SlimLine is ook voorzien van drie sneltoetsen waarmee je met één klik de snelheid kan verlagen of verhogen naar 3, 6 of 9 km/h.

Materiaal

De SlimLine is voorzien van een 4Pk motor. Deze motor maakt het mogelijk om te trainen tot en met 16 km/h. Daarnaast beschikt de loopband over een 42 cm breed loopvlak. Verder is de loopband voorzien van hartslagsensoren. Deze hartslagsensoren kan je vinden op de afgeronde armsteunen.

Meest geschikt voor

Voor mensen die opzoek zijn naar een loopband die weinig plaats in beslag neemt, gemakkelijk op te bergen is en waarmee je kan trainen met voorgeprogrammeerde elektronische snelheidsprogramma’s.

Afmetingen

165 x 75 x 135 cm

Lengte loopvlak

130 cm

Breedte loopvlak

42 cm

Breedte

75 cm

Hoogte

135 cm

Afmetingen inclusief verpakking

165 x 35 x 85 cm (lxbxh)

Maximaal belastbaar gewicht

110 kg

Max. snelheid

16 km/u

Uitklapbaar

Nee

Motorvermogen piek

4 PK

Motorvermogen continu

2 PK

Aantal programma's

15

Inclusief trainingscomputer

Ja

Max. hellingshoek

0 %

Aantal trainingsniveaus

15

Hartslagfunctie

Ja

Gewicht

65 kg

In de doos

1

Kleur

Zwart

EAN

878627090329

Fabrieksgarantie termijn

2 jaar

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Focus Fitness SlimLine” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

20%discount on new arrivals

Code: Spring20