Focus Fitness Jet 7 

Focus Fitness Jet 7

(1 klantbeoordeling)

De Jet 7 is dankzij het comfortabele loopvlak en de geavanceerde trainingscomputer geschikt voor een gevarieerde thuis training.

 

[thrive_split_button left_color=”blue” right_color=”blue” left_text=”Bekijk onze review” right_text=”Bekijk op Bol” left_link=”https://www.love4fitness.nl” right_link=”https://partner.bol.com/click/click?p=2&t=url&s=1010350&f=TXL&url=https%3A%2F%2Fwww.bol.com%2Fbe%2Fp%2Floopband-focus-fitness-jet-7%2F9200000067742191%2F&name=Focus%20Fitness%20Jet%207″]

Loopband – Focus Fitness Jet 7

De Jet 7 is dankzij het comfortabele loopvlak en de geavanceerde trainingscomputer geschikt voor een gevarieerde thuis training.

 

Voorgeprogrammeerde trainingsprogramma’s

 

De Jet 7 biedt u de mogelijkheid om gebruik te maken van 36 verschillende voorgeprogrammeerde trainingsprogramma’s. De trainingscomputer heeft diverse programma’s zoals: helling, snelheid, interval en hartslagprogramma’s.

 

Elektrisch instelbare hellingshoek

 

De Focus Fitness jet 7 is uiteraard voorzien van een elektronisch in te stellen hellingshoek. De hellingshoek is in te stellen tot een maximum van 15 levels. Dankzij de handige sneltoetsen past u de helling gemakkelijk en wanneer u maar wilt aan. Het voordeel van trainen met een hellingshoek is dat u andere spieren traint dan wanneer u dit “vlak” zult doen.

 

Ingebouwde hartslagsensoren en koppeling met borstband mogelijk

 

De loopband is voorzien van hartslagsensoren die ingebouwd zijn in de armsteunen. Als u uw handen plaatst op deze sensoren wordt uw hartslag getoond op het display. Daarnaast is het ook mogelijk om de loopband te koppelen met een ongecodeerde borstband. Dit maakt het mogelijk om zeer nauwkeurig op uw hartslag te trainen!

 

Gemakkelijk te bedienen touch display

 

Het display van de Jet 7 is voorzien van touch knoppen die gemakkelijk te bedienen zijn tijdens het trainen. Naast alle knoppen worden ook alle relevante trainingsgegevens duidelijk weergegeven. Denk hierbij aan de snelheid, afstand, tijd, hartslag, hellingshoek en calorie verbruik. Met de handige sneltoetsen kunt u in 1 klik uw training aanpassen.

 

Pure kwaliteit

 

De Jet 7 is voorzien van een 4 pk-motor, dit maakt trainen tot 18 km per uur mogelijk. Het loopvlak is voorzien van 8-voudige Flex Suspension demping. Deze demping zorgt voor het opvangen van de klappen en verminderd geluid. Een andere belangrijke functie is het verkleinen van de kans op blessures.

 

Leuke extra’s

 

De Jet 7 is uitgerust met een MP3 aansluiting en geïntegreerde boksen. Hierdoor kunt u genieten van uw favoriete muziek tijdens de training zonder dat u gebruik hoeft te maken van oortjes.

Afmetingen

182 x 82 x 141 cm

Lengte loopvlak

140 cm

Breedte loopvlak

48 cm

Breedte

82 cm

Hoogte

141 cm

Afmetingen inclusief verpakking

191 x 38 x 87 cm (lxbxh)

Maximaal belastbaar gewicht

130 kg

Max. snelheid

18 km/u

Uitklapbaar

Ja

Motorvermogen piek

4 PK

Motorvermogen continu

2,5 PK

Aantal programma's

36

Inclusief trainingscomputer

Ja

Max. hellingshoek

15 %

Aantal trainingsniveaus

15

Hartslagfunctie

Ja

Gewicht

96 kg

In de doos

1 loopband, montagemateriaal, handleiding

Kleur

zwart

EAN

8718627090473

Fabrieksgarantie termijn

2 jaar

1 beoordeling voor Focus Fitness Jet 7

  1. Marc

    Zeer tevreden van deze loopband

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

20%discount on new arrivals

Code: Spring20