Focus Fitness Jet 4 

Focus Fitness Jet 4

De Jet 4.3 is de eerste loopband uit de sterke Jet serie van Focus Fitness. De Jet 4.3 Loopband is een zeer geschikte loopband voor wie thuis alle vormen van looptraining wil doen.

 

[thrive_split_button left_color=”blue” right_color=”blue” left_text=”Bekijk onze review” right_text=”Bekijk op Bol” left_link=”https://www.love4fitness.nl” right_link=”https://partner.bol.com/click/click?p=2&t=url&s=1010350&f=TXL&url=https%3A%2F%2Fwww.bol.com%2Fbe%2Fp%2Ffocus-fitness-jet-4-3-loopband%2F9200000024516079%2F&name=Focus%20Fitness%20JET%204.3″]

De Jet 4.3 is de eerste loopband uit de sterke Jet serie van Focus Fitness. De Jet 4.3 Loopband is een zeer geschikte loopband voor wie thuis alle vormen van looptraining wil doen. Een motor met een snelheid tot 16 km per uur en een degelijke incline motor zijn enkele sterke punten op deze loopband. Niet voor niets is Focus Fitness het snelst groeiende fitnessmerk in de Benelux. De Focus Fitness Jet 4.3 biedt u een zeer degelijke kwaliteit. Zo is de loopband uitgerust met een 4 pk motor, wat u een snelheid tot maximaal 16 km per uur biedt. Een sterke incline motor geeft u de mogelijkheid om de hellingshoek in maar liefst 12% in te stellen. De Focus Fitness Jet 4.3 is tevens uitgerust een betrouwbaar demping, welke zorgt voor ontlasting van uw gewrichten en vermindering van het geluid. De loopband JET 4.3 is uitgerust met een geavanceerde trainingscomputer. De uitgebreide keuze aan trainingsprogramma’s geeft u de vrijheid om elke vorm van training uit te voeren. Zo heeft u de keuze uit 15 voorgeprogrammeerde programma’s, 3 user programma’s en een Body Fat programma. Uw trainingsgegevens kunt u perfect aflezen op het overzichtelijke LCD display. U bent bij de Focus Fitness van alle gemakken en comfort voorzien. In de handvatten zitten handige sneltoetsen hiermee kunt u tijdens uw training gemakkelijk de snelheid en hellingshoek aanpassen. Het robuuste frame is maar liefst geschikt voor personen tot 110kg. Al met al is de nieuwe Jet 4.3 van Focus Fitness onbetwist niet te verslaan op prijs.

Inlcusief trainingscomputer

Ja

EAN

8718627093023

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Focus Fitness Jet 4” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…

20%discount on new arrivals

Code: Spring20