.st0{fill:#FFFFFF;} .st0{fill:#FFFFFF;} .st0{fill:#FFFFFF;} .st0{fill:#FFFFFF;}

Hoe vind je de beste Black Friday roeitrainer deals? 3 tips

Auteur: Chesney
Publicatie: 01/04/2022
Laatste update: 23/07/2023

Ben jij van plan om binnenkort een roeitrainer te kopen? Dan is het verstandig om je aankoop te doen rond de feestdag Black Friday.

Waarom? Omdat je rond deze tijd de allerbeste deals kunt vinden. Jouw toekomstige roeitrainer zal dus een stuk betaalbaarder zijn dan gewoonlijk.

Wat is Black Friday?

Black Friday-min

De term Black Friday wordt gebruikt om de dag na Thanksgiving te duiden. Thanksgiving is een bekende Amerikaanse feestdag en na Thanksgiving start het kerstinkopen-seizoen. 

Black Friday is de eerste dag van dit seizoen en dat wordt groots gevierd. Bijna alle grote retailers concurreren rond deze tijd met elkaar door hoge kortingen aan te bieden. En daar kun jij mooi gebruik van maken! 

Black Friday is - normaal gesproken - dan ook de drukste winkeldag van het jaar. Zowel in de fysieke winkels als in de webshops. Van servies tot aan fitnessapparaten, je komt er bijna niet onderuit: je wordt gebombardeerd met scherpe deals en hoge kortingen.

Deze commerciële feestdag wordt groots gevierd in Amerika maar maakt langzaam zijn intrede in andere werelddelen zoals Azië en Europa. Jouw aankoop hoeft natuurlijk geen kerstcadeau te zijn. Je kunt ook profiteren van deze hoge kortingen door jouw homegym op een voordelige manier uit te breiden. 

Waarom zou je een roeitrainer aanschaffen?

Roeitrainers zijn geweldige fitnessapparaten. Je hoeft geen wedstrijdroeier te zijn om de voordelen van het roeien te plukken.

Kies je voor een roeitrainer dan train je je hele lichaam. Je gebruikt namelijk zowel je boven- als onderlichaam bij elke slag.

Dit versterkt en verstevigt op zijn beurt je spieren en verbetert je uithoudingsvermogen. Bovendien biedt roeien een hoop voordelen voor je hart en longen. Genoeg redenen om een roeitrainer tijdens Black Friday te kopen dus!

Wanneer is het Black Friday in 2022?

In het jaar 2022 valt Black Friday op vrijdag 25 november.

Waar kan ik roeitrainers met Black Friday kortingen scoren?

Er zijn een heleboel winkels en websites waar je roeitrainers met Black Friday kortingen kunt scoren. Hier volgen een aantal websites die je in de gaten kunt houden:

Coolblue.nl

Coolblue logo

Coolblue concurreert als geen ander tijdens de Black Friday gekte. Zij bieden een aantal geweldige roeitrainers aan en doen zaken met de grootste fitness-producenten. 

Hun deals wil je niet missen. Houd daarom hun website in de gaten voor het laatste nieuws over de beste Black Friday deals bij Coolblue. 

Betersport.nl

Betersport.nl logo

Ook Betersport.nl is ook een geweldige optie. Ieder jaar tijdens Black Friday kun je de beste roeitrainer-deals vinden tegen de laagste prijzen.

Hun assortiment is zeer uitgebreid en ze bieden enkel kwaliteitsproducten van de beste producenten aan. Het is een goed idee om je rond de maand oktober te abonneren op de nieuwsbrief van Betersport.nl.

Bol.com 

Bol.com logo

Uiteraard mag Bol.com niet ontbreken in deze lijst. Zoals je waarschijnlijk al weet is Bol.com een bekende aanbieder van diverse sport- en fitnessproducten, waaronder roeitrainers. 

Je kunt het hele jaar door scherp geprijsde roeitrainers vinden. Tijdens Black Friday zijn deze prijzen nog aantrekkelijker! 

Fitwinkel.nl 

Fitwinkel.nl

Ben je bekend met de website Fitwinkel.nl? Rond de maand oktober kun je op deze website geweldige Black Friday deals vinden. Er zijn een tal van degelijke roeitrainers waaruit je kunt kiezen.

Het team van Fitwinkel staat ook altijd voor je klaar om je het beste advies te geven. Voor vragen over Black Friday deals kun je altijd bij ze terecht door ze een mailtje te sturen. 

NRGfitness.nl

logo-nrg-png-min

NRG fitness is ook een aanrader om in de gaten te houden tijdens het Black Friday seizoen. Zoals je ziet is er genoeg keuze qua aanbieders.

NRG fitness BV is sinds 1993 een betrouwbare importeur van diverse kwalitatieve fitnessapparatuur. Neem eens een kijkje op hun website, misschien vind je er de roeitrainer van je dromen!

Helisports.nl

helisports-logo-nl-min

Een andere goede optie is Helisports.nl. Je kunt al hun roeitrainers op hun website bekijken en bestellen. 

Wil je de roeitrainer eerst bekijken of uitproberen? Dat kan! Je kunt een van hun showrooms - in Breda of Amsterdam - bezoeken voor vrijblijvend advies.

Black Friday roeitrainer tips

Wij helpen je graag zodat jij de beste roeitrainer-deals kunt vinden. Dankzij deze 3 Black Friday tips ga je geheid slagen! 

1: Doe goed onderzoek

research-min

Tijdens het Black Friday-seizoen worden we gebombardeerd met de mooiste deals en scherpste prijzen. Het is heel verleidelijk om een impulsaankoop te doen.

Wij willen niet dat je spijt krijgt van je aankoop en willen je daarom op het hart drukken om goed onderzoek te doen voor je overgaat tot een aankoop. Bedenk goed aan welke kwalificaties jouw roeitrainer moet voldoen.

Bekijk ook van tevoren wat het retourbeleid is. Is dit beleid iets waarmee je akkoord wilt gaan? Met andere woorden: zorg ervoor dat je niet voor verrassingen komt te staan!

2: Abonneer je op zoveel mogelijk nieuwsbrieven

newsletter

Zoals we al eerder hebben aangegeven denken we dat het erg slim is om je rond de maand oktober te abonneren op diverse nieuwsbrieven. 

Veel retailers beginnen weken voor Black Friday met het verspreiden van hun advertenties. Hierdoor heb je voldoende tijd om je te oriënteren. Wie weet staat jouw favoriete roeitrainer wel in een van de nieuwsbrieven!

3: Begin vroeg

Alarm clock on laptop concept for business deadline, schedule and urgency

Ken je de ‘op = op’ regel? Deze is vaak geldig voor Black Friday deals. Begin daarom vroeg met oriënteren, want als je te laat bent heb je pech! 

Als jij weet welke roeitrainer je wilt aanschaffen dan kun je er beter vroeg bij zijn. Veel verkopers beginnen eind oktober al met het promoten van hun Black Friday deals. Je hebt dus voldoende tijd om je goed te oriënteren.

Conclusie

Het kopen van een roeitrainer is een uitstekend idee, zeker tijdens het Black Friday-seizoen. Je kunt rond deze periode de beste deals vinden waar je geen spijt van gaat krijgen.

Welke websites bieden de beste Black Friday deals aan?

  • Coolblue.nl

  • Helisport.nl

  • Bol.com

  • Betersport.nl

  • Fitwinkel.com

  • NRGfitness.nl

De 3 belangrijkste Black Friday tips

  • Doe uitgebreid onderzoek om impulsaankopen te vermijden
  •  Abonneer je tijdig op diverse nieuwsbrieven voor de beste deals
  • Begin vroeg met oriënteren, de keuze is reuze

We wensen je ongelofelijk veel succes en wijsheid toe. Dat je de roeitrainer van je dromen mag vinden voor een scherp prijsje! Dat gaat je vast lukken. Bedankt voor het lezen en we zien je graag terug bij een volgende blog.

Chesney


Ik ben Chesney. Ik loop al graag eens een halve marathon en doe graag aan krachttraining. Daarnaast lees ik mij ook heel graag in over alles wat met gezondheid te maken heeft zoals voeding & supplementen.

Bekijk alle artikels van Chesney of lees meer over deze auteur op onze teampagina.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}